|

Var finns Österbottens häftigaste snökoja? Skicka din bild till oss!

Frans Lundqvist i Vasa har en snökoja med tunnel och trappa upp till en anslutande pulkabacke. Zoom
Foto: Heidi Kojonen

Frans Lundqvist i Vasa har en snökoja med tunnel och trappa upp till en anslutande pulkabacke.

Har ni byggt en lång snötunnel? En snökoja med flera rum? Eller är er koja bäst för att ni byggt den tillsammans? Vi är nyfikna på era snöbyggen!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Nu är det kallt ute men för ett par veckor sedan töade det, och vädret bjöd på ett utmärkt tillfälle att göra snöbyggen ute i trädgården. Har ni byggt något? Kanske en igloo med fönster, eller en snöborg med vallgrav runtom? 

Vi på Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten vill gärna se era snöbyggen! Mejla en bild på ert bygge till heidi.kojonen@hssmedia.fi. Skriv också vilka som varit med och byggt och var ni bor.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Österbottningarna drack minst i landet under coronaåret

Österbottningarna gillar öl mer än andra alkoholdrycker och köpte 9,5 miljoner liter i fjol. Jämfört med hela landet dracks det ändå minst i Österbotten i fjol.
Foto: Arkiv/William Perugini

Österbottningarna gillar öl mer än andra alkoholdrycker och köpte 9,5 miljoner liter i fjol. Jämfört med hela landet dracks det ändå minst i Österbotten i fjol.

Finländarna drack mindre i fjol än 2019. Minst mängd alkohol såldes i Österbotten. I landskapet såldes mest alkohol i Vasa och Jakobstad och minst i Larsmo och Pedersöre.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan