|

Direktrapportering: Coronaepidemin stampar på stället i Finland

Helsingfors stads överläkare Sanna Isosomppi, Social- och hälsovårdsministeriets chefsstrateg Liisa-Maria Voipio-Pulkki och direktör  Mika Salminen från Institutet för hälsa och välfärd berättar om virusläget i Finland just nu. Zoom
Foto: Markku Ulander/Lehtikuva

Helsingfors stads överläkare Sanna Isosomppi, Social- och hälsovårdsministeriets chefsstrateg Liisa-Maria Voipio-Pulkki och direktör Mika Salminen från Institutet för hälsa och välfärd berättar om virusläget i Finland just nu.

13 650 personer sattes i karantän förra veckan. Det berättade Social- och hälsovårdsministeriet och Institutet för hälsa och välfärd på sin presskonferens som började klockan 14 i dag.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Presskonferensen handlar om det aktuella coronaläget och om utsikterna för smittspridningen de närmaste dagarna.

Enligt förhandsuppgifter kommer myndigheterna även att informera om hur vaccinationerna framskrider, och om hur smittspårningen fungerar i Helsingfors.

SPT direktrapporterar. 

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

SE BILDER: Upp till 300 personer deltog i demonstration mot coronarestriktioner i Helsingfors

Upp till 300 personer deltog i en demonstration mot regeringens coronarestriktioner i Helsingfors centrum på lördagen. Polisen grep flera demonstranter.
Foto: Heikki Saukkomaa/Lehtikuva

Upp till 300 personer deltog i en demonstration mot regeringens coronarestriktioner i Helsingfors centrum på lördagen. Polisen grep flera demonstranter.

Polisen grep tjugo personer som vägrade följa polisens instruktioner på en demonstration mot regeringens coronarestriktioner i Helsingfors på lördagen.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan