|

Vaccinationerna avancerar enligt plan – men det blir ingen snabb avveckling av restriktionerna

Anni Virolainen-Julkunen och Liisa-Maria Voipio-Pulkki från Social- och hälsovårdsministeriet samt Mika Salminen från Institutet för hälsa och välfärd på torsdagens presskonferens. Zoom
Foto: Lehtikuva/Emmi Korhonen

Anni Virolainen-Julkunen och Liisa-Maria Voipio-Pulkki från Social- och hälsovårdsministeriet samt Mika Salminen från Institutet för hälsa och välfärd på torsdagens presskonferens.

Social- och hälsovårdsministeriet och Institutet för hälsa och välfärd gav på torsdagen en lägesrapport om coronaepidemin. Här kan du läsa vår direktrapportering från tillfället.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Video: Statsrådets Youtube-kanal

Dagens översikt inleddes klockan 10 och presenterades av strategidirektör Liisa-Maria Voipio-Pulkki och medicinalrådet Anni Violinen-Julkunen på Social- och hälsovårdsministeriet och direktör Mika Salminen på Institutet för hälsa och välfärd. Familje- och omsorgsminiser Krista Kiuru (SDP) medverkade också.


 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Regeringen samlas i Ständerhuset – aktivering av beredskapslagen diskuteras

Än en gång samlas regeringen i Ständerhuset i Helsingfors för att diskutera coronavirusläget i Finland.
Foto: Catariina Salo/SPT

Än en gång samlas regeringen i Ständerhuset i Helsingfors för att diskutera coronavirusläget i Finland.

Regeringens diskussion om coronavirusläget börjar klockan fyra på onsdag eftermiddag, meddelat statsrådets kommunikationsavdelning.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan