|

Burton gör Netflix-serie om Wednesday Addams

Tim Burton tar sig an Wednesday Addams i en ny tv-serie på Netflix. Zoom
Foto: Francois Mori/AP/TT

Tim Burton tar sig an Wednesday Addams i en ny tv-serie på Netflix.

Tim Burton + "Familjen Addams" = sant.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den världsberömde regissören har tackat ja till att bygga på berättelsen om den besynnerliga familjen – med en spinoff-serie som fokuserar på dottern Wednesday.

Enligt NME görs serien i åtta delar för Netflix. Den kommer att följa Wednesday Addams i en lite äldre upplaga än man är van vid att se på film och tv. Här studerar hon på Nevermore Academy och brottas med diverse problem, bland dem ett övernaturligt mysterium som hennes föräldrar tampats med 25 år tidigare.

Manuset till "Wednesday" skrivs av Al Gough och Miles Millar som ligger bakom "Smallville". För Tim Burton, som är känd för filmer som "Edward Scissorhands", "Apornas planet" och "Kalle och chokladfabriken", blir det här första gången han regisserar direkt för tv.

Ännu så länge har inget premiärdatum eller några skådespelarnamn offentliggjorts.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Video: Så vårstädar du trädgården

Foto: Youplay

Så snart vintern släpper sitt grepp om växterna är det dags att vårstäda i trädgården. Här är några saker att tänka på när du gör plats för våren i din trädgård.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan