Nytt förslag: mindre och nättare toalettbyggnad till Inre hamnen

Det yttersta materialet är ett stålnät som hindrar klotter. Viljan är att servicehuset ska se ut som en tydligt fristående byggnad, och inte något som smälter in med tullpackhuset.
Foto: Fotomontage: LKL-arkitekter

Det yttersta materialet är ett stålnät som hindrar klotter. Viljan är att servicehuset ska se ut som en tydligt fristående byggnad, och inte något som smälter in med tullpackhuset.

Efter omfattande kritik läggs ett nytt förslag fram. Servicebyggnaden som nu planeras intill tullpackhuset i Inre hamnen är betydligt mindre.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan