Nu bygger kvarnen ut i Vasa: "Stor efterfrågan på havre och glutenfria produkter"

Helsingin Myllys fabrikschef Ville Mäki konstaterar att tillbyggnaden, som byggs till vänster i bild, är en satsning på framtiden. Kostnaden är 1,7 miljoner euro.
Foto: Cecilia Holmström

Helsingin Myllys fabrikschef Ville Mäki konstaterar att tillbyggnaden, som byggs till vänster i bild, är en satsning på framtiden. Kostnaden är 1,7 miljoner euro.

Förra året levererade Helsingin Mylly i Vasa 2,5 miljoner kilogram havreprodukter mer än året innan. Nu bygger de ut fabriken för att möta efterfrågan.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan