|

Clubhouse inför dricks till skapare

Clubhouse börjar experimentera med pengar. Zoom
Foto: Carl-Olof Zimmerman/TT

Clubhouse börjar experimentera med pengar.

Ljudappen Clubhouse säger i ett uttalande på sin hemsida att de kommer att börja tillåta användare att skicka pengar till andra kreatörer på plattformen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Möjligheten för lyssnare att kunna ge dricks till andra användare vars innehåll de vill stödja är ett första steg för företaget bakom appen att introducera pengar på plattformen. I uttalandet säger Clubhouse att "100 procent" av pengarna någon skickar kommer att gå till användaren. En mindre avgift för själva överföringen ska gå till företaget som Clubhouse anlitar för att göra överföringen möjlig. Inga pengar ska gå till Clubhouse.

Hur Clubhouse ämnar finansiera plattformen i framtiden har varit ämne för debatt sedan appen för några månader värderades till omkring en miljard dollar.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Snart har Harry lagat sin sista ugnsströmming – har sålt restaurangen Två kupoler i Vasa: "Känns vemodigt"

Harry Wolff på Två kupoler i Hartmanshuset.
Foto: Anders Strandén

Harry Wolff på Två kupoler i Hartmanshuset.

Vasarestaurangen Två kupoler är såld. Många kommer att minnas ugnsströmmingen som fanns som förrätt till lunchen. Andra kommer ihåg leverbiffarna.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan