|

Tredje nedstängningen snart över för Jockum i London – "Folk är innerligt trötta nu"

Ett nytt avsnitt av nyhetspodden Bakom rubrikerna finns tillgängligt på HSS Medias nyhetssajter. Zoom

Ett nytt avsnitt av nyhetspodden Bakom rubrikerna finns tillgängligt på HSS Medias nyhetssajter.

Storbritannien håller en hög vaccinationstakt och öppnar stegvis upp samhället. Jockum Nyberg från Vasa bor i London och han ser fram emot lättade restriktioner.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Pubarna, gym och frisörssalonger öppnar igen denna vecka i England. Landets tredje nedstängning luckras stegvis upp samtidigt som premiärminister Boris Johnsons manar till ansvarsfullt beteende.

Jockum Nyberg, uppvuxen i Vasa, hoppas att den nuvarande nedstängningen, den tredje inom loppet av ett år, blir den sista. 

– Folk här är innerligt trötta på corona just nu och det verkar också från myndighetshåll finnas en tro på att det här är den sista nedstängningen. Förhoppningsvis är det så den här gången, säger Nyberg i podcasten Bakom rubrikerna. 

Du hittar avsnittet på följande plattformar: HSS Medias lyssnasajt, Spotify, Podcaster och Podbean.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan

Läs VBL digitalt i fyra månader för 49 €

Normalpris 79,60 €

Hämta erbjudande