LISTA: Här kan du ha exponerats för coronaviruset i Vasa

Vasa torg. Zoom
Foto: Karolina Åsmus

Vasa torg.

Vasa stad informerar om platser och evenemang i Vasa där personer med konstaterad coronasmitta har rört sig. Listan uppdateras kontinuerligt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Listan nedan baserar sig på information från Vasa stads webbplats. Följande platser och tidpunkter har kommit till smittspårarnas kännedom:

27.4: Vasa Tennis Center gym 27.4 klockan 17.50–19.10.
25.4: Original Sokos Hotel Vaakuna klockan 07.
24.4: Original Sokos Hotel Vaakuna klockan 20. 

(Platserna raderas från listan när det gått över 14 dygn sedan exponeringsfaran)

 
De som rört sig på samma platser som de smittade uppmanas hålla noggrann koll på sin hälsa. Om man under de kommande tio dagarna utvecklar luftvägssymptom som till exempel hosta, snuva, feber eller halsont bör man kontakta sin hälsostation för ett coronatest.

Uppdaterad 4 maj. 

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Soite kvar på basnivån – nästa vecka ges besked om vårens examensfester

Nästa vecka torde det klarna hur många som får träffas för att fira studenter och andra som tar examen i Karleby och Kronoby.
Foto: Arkiv

Nästa vecka torde det klarna hur många som får träffas för att fira studenter och andra som tar examen i Karleby och Kronoby.

Coronaläget fortsätter vara lugnt i Mellersta Österbottens sjukvårdsdistrikt. Nästa vecka utlovar myndihgetsgruppen besked om hur många som får delta i privata examensfester.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan