|

Samlingspartiets Häkkänen: regeringens skuldsättning hotar välfärden

Samlingspartiets vice ordförande Antti Häkkänen säger att vänsterpartierna besegrade Centern under halvtidsöverläggningarna. Zoom
Foto: Sören Jonsson/SPT

Samlingspartiets vice ordförande Antti Häkkänen säger att vänsterpartierna besegrade Centern under halvtidsöverläggningarna.

Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Samlingspartiets vice ordförande Antti Häkkänen anser att halvtidsöverläggningarna kretsade kring torven då de borde ha handlat om Finlands ekonomi.

"Marins regering baserar finländarnas välfärd på bestående skuldsättning och följer Italiens väg. Det är ett misstag av historiska mått", säger Häkkänen i ett pressmeddelande.

Enligt Häkkänen kommer tjänsterna, lönerna och pensionerna att försämras i framtiden om man inte vänder skutan. Han anser att vänsterpartierna redan länge har försökt bryta principerna inom ekonomisk politik och att de nu lyckades köra över Centern totalt.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Österbottningarna Anton Broända och Annika Lepistö valdes in i SU-styrelsen

BSAnton Broända från Nedervetil och Annika Lepistö från Närpes valdes in i SU:s styrelse.
Foto: Privat

BSAnton Broända från Nedervetil och Annika Lepistö från Närpes valdes in i SU:s styrelse.

Frida Sigfrids blev omvald till ordförande för Svensk Ungdom, medan Veera Granroth och Nicholas Kujala blev omvalda till vice ordföranden. Österbottningarna Anton Broända och Annika Lepistö valdes in i styrelsen.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan