|

LYSSNA: Sommarsamtal med landslagsvallaren Martin Norrgård

Martin Norrgård. Zoom
Foto: Mikael Nybacka

Martin Norrgård.

Efter en kort sejour som chef i det finländska skidlandslaget återvänder Norrgård som vallare till Sverige. Tiden som vallachef i Finland beskriver Norrgård som den största utmaningen hittills.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Martin Norrgård upplevde några extremt turbulenta dagar i april. Som en blixt från klar himmel meddelade det finländska skidförbundet att Norrgård slutar som vallachef för skidlandslaget. Jobbet beskriver Norrgård som det tuffaste han har haft. 

Tiden i det blåvita landslaget blev kort. Bara några dagar efter att Norrgård avgick som vallachef i Finland presenterades han som nygammal vallare för det svenska skidlandslaget. I sommarsamtalet öppnar han upp mera kring vad som hände under de intensiva dygnen i april. 

I det här poddavsnittet pratar vi bland annat politik, längdskidåkning, om att bli pappa och vilka likheter det finns mellan en ettåring och att leda ett serviceteam i längdskidåkning. 

Podden är inspelad i Vasa den 9 juni, några dagar innan kommunalvalet. 

Annons
Du hittar avsnittet på: HSS Medias lyssnasajtSpotify, Apple Podcasts och Podbean

 

Listen on Apple Podcasts
 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan