Daniela skrev prisbelönt kokbok om att ta tillvara råvaror och minska matsvinn – "Matlagning ska vara enkelt"

Daniela Andersson bor i Ingå, men har tidigare studerat i Vasa. Hon har skrivit en kokbok med titeln "Tack för maten mamma" som vunnit pris i den internationella tävlingen. Gourmand world cookbook awards.
Foto: Privat

Daniela Andersson bor i Ingå, men har tidigare studerat i Vasa. Hon har skrivit en kokbok med titeln "Tack för maten mamma" som vunnit pris i den internationella tävlingen. Gourmand world cookbook awards.

När Daniela Andersson från Ingå fick frågan om att göra en kokbok tackade hon genast ja. Nu har boken "Tack för maten mamma" utsetts till den bästa i världen bland nordiska böcker i kokbokstävlingen Gourmand world cookbook awards.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan