|

LYSSNA: Sport lämnar mörk månad med ljus i tunneln

Det fanns inte många mål att fira för Sports supportrar i november. I månadens sista match visade Sport att man kan göra mål. Blir det fler segrar eller fortsatt tungt för Vasalaget? Zoom
Foto: Linus Lindholm

Det fanns inte många mål att fira för Sports supportrar i november. I månadens sista match visade Sport att man kan göra mål. Blir det fler segrar eller fortsatt tungt för Vasalaget?

Sport vill förmodligen glömma den gångna månaden. Tre vinster på nio matcher och bara 13 mål har gjort att Vasalaget rasat i tabellen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

En tredjedel av hockeysäsongen är spelad och Sport har efter en urstark säsongsinledning följt av ett rejält fall parkerat på tiondeplats i tabellen. 

Förra veckoslutet lyckades laget sätta punkt för en sex matcher lång förlustsvit. Målskyttet har också varit ett dilemma och i november hittade Sport nätmaskorna endast 13 gånger. 

Så hur har säsongen varit hittills för örnarna från Vasa, varför haltar målskyttet och kan förra helgens vinst vara ljuset i tunneln? HSS Medias digitala sportchef Jona Nyström rätar ut frågetecknen i dagens avsnitt av nyhetspodden Bakom rubrikerna. 

Lyssna på det senaste och alla tidigare avsnitt på HSS Medias lyssnasajtSpotify och Apple podcasts.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan