|

Pizzeria på Replot bakar rågbröd under restriktioner, säljer 200 bröd per torsdag – "Det doftar precis som förr"

Kvarken Brewerys pizzabagare och kock Kaj Björkqvist är nu rågbrödens kung under torsdagar i Replot by. – Trodde aldrig att efterfrågan skulle vara såhär stor, säger Kaj.
Foto: Simone Åbacka

Kvarken Brewerys pizzabagare och kock Kaj Björkqvist är nu rågbrödens kung under torsdagar i Replot by. – Trodde aldrig att efterfrågan skulle vara såhär stor, säger Kaj.

De är inte från hembageriets receptbok – men många bybor lockas till den välbekanta doften och smaken av färska rågbröd.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan