|

DIREKT: Nu vårdas över 700 på sjukhus i Finland – behovet av intensivvård 27 gånger högre hos ovaccinerade

Ledande sakkunniga Liisa-Maria Voipio-Pulkki från Social- och hälsovårdsministeriet och överläkare Otto Helve från Institutet för hälsa och välfärd informerar om coronaläget i Finland. Zoom
Foto: Markku Ulander/Lehtikuva

Ledande sakkunniga Liisa-Maria Voipio-Pulkki från Social- och hälsovårdsministeriet och överläkare Otto Helve från Institutet för hälsa och välfärd informerar om coronaläget i Finland.

Live Hälsomyndigheterna informerade om det senaste kring coronaläget på torsdag förmiddag. Här kan du läsa vår direktrapportering i efterhand.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Stream: Statsrådets Youtubekanal

 
Social- och hälsovårdsministeriet och Institutet för hälsa och välfärd (THL) informerar om coronaläget i landet under sin gemensamma, veckovisa presskonferens. 

Från ministeriet deltar den här veckan ledande sakkunniga Liisa-Maria Voipio-Pulkki och strategichef Pasi Pohjola. Institutet representeras av överläkare Otto Helve. 
Annons
Dessutom finns ministeriets avdelningschef Taneli Puumalainen och ledande sakkunniga Mia Kontio från THL på plats för att besvara eventuella frågor.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan