|

Nya tricks i ny bordtennisvideo

NyhetsbildZoom
Miikka O'Connor, Otto Tennilä och Emil Rantatulkkila bjuder på nya tricks i videon som också innehåller bloopers från tagningarna. Foto: Skärmdump
För några veckor sedan spreds deras video med bordtennistricks över hela världen. Nu har samma gäng, med proffsförstärkning, gjort en ny, längre video.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det är Miikka O'Connor, Otto Tennilä och Emil Rantatulkkila som tillsammans gör tricks och filmar videorna som har visats bland annat på Aftonbladet, Expressen och Eurosport. - Vår idé med videorna är att visa människorna en ny sida av bordtennis och visa att grenen kan vara mångsidig och utmanande. Vi började göra de här videorna endast för att ha lite roligt men det tog inte länge förrän de var delade runt om i hela världen, säger Emil Rantatulkkia som flyttat till Vasa för att studera på Hanken. I den nya videon har killarna fått förstärkning av Finlands bästa bordtennisspelare, Pentti Olah, som är fyrfaldig FM-guldmedaljör. Men det är inget fel på kärngängets meriter heller, alla tre har spelat i det finländska landslaget i bordtennis. O´Connor och Tennilä spelar fortfarande i landslaget. Deras förra video sattes ut 10 februari och har 71.000 visningar.

Kommentarer
|

Kaffekvarnen har ny programledare – Mårten Holm har slutat på Yle

Nyhetsbild
Mårten Holm jobbar inte längre för Yle. Foto: Arkiv
Radiolyssnarna fick en liten överraskning på söndagen då Kaffekvarnen började. Ann-Sophie Sandström har nämligen tagit över programledarskapet och Mårten Holms arbetsförhållande på Yle har upphört.

Mest läst senaste veckan