|

Nya tricks i ny bordtennisvideo

Miikka O'Connor, Otto Tennilä och Emil Rantatulkkila bjuder på nya tricks i videon som också innehåller bloopers från tagningarna. Zoom
Foto: Skärmdump

Miikka O'Connor, Otto Tennilä och Emil Rantatulkkila bjuder på nya tricks i videon som också innehåller bloopers från tagningarna.

För några veckor sedan spreds deras video med bordtennistricks över hela världen. Nu har samma gäng, med proffsförstärkning, gjort en ny, längre video.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det är Miikka O'Connor, Otto Tennilä och Emil Rantatulkkila som tillsammans gör tricks och filmar videorna som har visats bland annat på Aftonbladet, Expressen och Eurosport. - Vår idé med videorna är att visa människorna en ny sida av bordtennis och visa att grenen kan vara mångsidig och utmanande. Vi började göra de här videorna endast för att ha lite roligt men det tog inte länge förrän de var delade runt om i hela världen, säger Emil Rantatulkkia som flyttat till Vasa för att studera på Hanken. I den nya videon har killarna fått förstärkning av Finlands bästa bordtennisspelare, Pentti Olah, som är fyrfaldig FM-guldmedaljör. Men det är inget fel på kärngängets meriter heller, alla tre har spelat i det finländska landslaget i bordtennis. O´Connor och Tennilä spelar fortfarande i landslaget. Deras förra video sattes ut 10 februari och har 71.000 visningar.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Polisen i Jakobstad upphävde dråpmisstänkte mannens reseförbud

Här i huset på Storgatan sköts en ung kvinna ihjäl i oktober.
Foto: Lotta Lappinen

Här i huset på Storgatan sköts en ung kvinna ihjäl i oktober.

Den 34-åriga mannen som utreds misstänkt för att ha skjutit ihjäl en ung kvinna i Jakobstad i oktober har inte längre reseförbud eller fotboja.

Mest läst senaste veckan