|

Podcast: Antti sa upp sig och flyttade till en stuga i skogen i Jurva

Antti Walker bor i en stuga i Metsäkylä i Jurva sedan några månader tillbaka. Zoom
Foto: Patrick Sjöholm

Antti Walker bor i en stuga i Metsäkylä i Jurva sedan några månader tillbaka.

 Allt högre löner och de dyra prylarna gjorde inte Vasabon Antti Walker lyckligare. Utmattad och deprimerad lämnade han Helsingfors för skogen i Jurva. Och är friare än någonsin.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Antti Walker från Vasa är i 30-årsåldern då han en dag knappt orkar upp ur sängen. Efter nästan femton år med välbetalda jobb i Helsingfors tar orken slut och Antti slår i botten.

Han är både utmattad och deprimerad när ett långvarigt förhållande tar slut och han bestämmer sig för att lämna livet i Helsingfors och flytta till en stuga i skogen i Jurva. Under vintern har det mest handlat om att försöka hålla sig varm. Rinnande vatten fick han för en vecka sedan och han känner sig friare än någonsin. 

Här börjar också sökandet efter vad som gick snett och framför allt varför. Ensam i stugan med skog och natur runt om börjar Anttis resa tillbaka till ett bättre mående. 

Lyssna på podden på Spotify, Apple podcasts eller på HSS Medias lyssnasajt.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan