|

VBL:s och Radio Vaasas tvåspråkiga sportpodd ute nu

Radio Vaasas Anssi Marttinen och VBL:s Jona Nyström diskuterar varje vecka aktuella sporthändelsen i podden Timeout. Zoom
Foto: Simone Åbacka

Radio Vaasas Anssi Marttinen och VBL:s Jona Nyström diskuterar varje vecka aktuella sporthändelsen i podden Timeout.

 Timeout är Vasabladets och Radio Vaasas tvåspråkiga sportpodd som varje vecka diskuterar lokala, nationella och internationella sporthändelser.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Timeout är Vasabladets och Radio Vaasas tvåspråkiga podd för dig som gillar allt i sportväg. Radio Vaasas Anssi Marttinen och Jona Nyström diskuterar aktuella sporthändelser från hela världen och såklart Österbotten. 

Ett nytt avsnitt finns ute nu och där diskuteras bland annat VPS viktiga och solida insats på bortaplan i Valkeakoski. Och hur ser läget ut i VPS och SJK från Seinäjoki inför det österbottniska derbyt på fredag? Och hur är formen i det finländska hockeylandslaget inför VM som avgörs på hemmaplan i år? Vilka finländska NHL-spelare kan eventuellt vara på kommande? 

Klicka här för att lyssna på sportpodden Timeout. Podden kommer också att vara tillgängligt på Spotify och Apple podcast.

Timeout sänds också i Radio Vaasa tisdagar klockan 15.30, och i repris på onsdagar klockan 12.30.

Annons
 

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan