|

Podcast: Lejonen på hugget i ishockey-VM, bobollsyra i Vasa och FC Sport jagar fortfarande segrar

Radio Vaasas Anssi Marttinen och VBL:s Jona Nyström diskuterar varje vecka aktuella sporthändelsen i podden Timeout. Zoom
Foto: Simone Åbacka

Radio Vaasas Anssi Marttinen och VBL:s Jona Nyström diskuterar varje vecka aktuella sporthändelsen i podden Timeout.

 Ett nytt avsnitt av Vasabladet och Radio Vaasas sportpodcast Timeout finns ute nu.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det är mycket snack om Lejonen och ishockey-VM i veckans avsnitt. Vem är det som fyller den sista NHL-platsen i det finländska landslaget och vilka chanser har Lejonen mot Tre Kronor, som på pappret har ett av turneringens starkaste lag. Utöver ishockey blir det också snack om Vasalaget Mailattaret som på ett övertygande sätt inlett bobollssäsongen.

VPS hade otaliga chanser att avgöra det österbottniska derbyt förra veckan. Hur lyckas laget ställa om inför denna veckas match på FC Inter? Och när ska FC Sport inkassera säsongens första seger i damernas division 1? 

Timeout är Vasabladets och Radio Vaasas tvåspråkiga podd för dig som gillar allt i sportväg. Radio Vaasas Anssi Marttinen och VBL:s Jona Nyström diskuterar aktuella sporthändelser från hela världen och såklart Österbotten.

Lyssna på Timeout på Spotify, Apple podcasts eller på Vasabladets lyssnasajt

Annons
Timeout sänds också i Radio Vaasa tisdagar klockan 15.30, och i repris på onsdagar klockan 12.30.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan