|

Lunchrestaurangerna får tänka om när allt blir dyrare – krögaren Patrik på Bacchus i Vasa: "Måste vara mer kreativ"

Patrik Gunell, en av ägarna till Bacchus i Vasa, tror att folk fortsätter äta lunch ute så länge priserna är rimliga.
Foto: Simone Åbacka

Patrik Gunell, en av ägarna till Bacchus i Vasa, tror att folk fortsätter äta lunch ute så länge priserna är rimliga.

Det gäller att använda fantasin i köket nu, säger krögaren Patrik Gunell på Bacchus. I stället för ugnsstek kan det bli wok när nötpriset rusar. I Vasklot tvingas Marlene Brors pausa ugnslaxen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan