|

LYSSNA: Sport vill strida om slutspelsplats – kämpar med interna utmaningar

Bakom rubrikerna är Vasabladets nyhetspodd, som utkommer undantagsvis på onsdag med anledning av Sports ligapremiär. Zoom

Bakom rubrikerna är Vasabladets nyhetspodd, som utkommer undantagsvis på onsdag med anledning av Sports ligapremiär.

Vad ska till för att Sport ska göra sig av med slutsspelsspöket i en liga där konkurrensen hårdnar. Har ett nederlagstippat Sport det som krävs när ligan börjar?
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

FM-ligan i ishockey kör igång i kväll och med den Sports nionde raka säsong i den finländska hockeyns finrum.

Är det här säsongen då Sport når slutspel eller blir det ännu en säsong utanför topp 10 i en liga där konkurrensen är tuffare än på länge? Fjolårssäsongen var målfattig och det vill laget råda bot på. Bland annat med hjälp av ett svenskt sjärngarde.

Men det finns en annan oroväckande utveckling inom Sport som VBL-sportens Jona Nyström uppmärksammar i dagens avsnitt. Förmågor från de egna leden lyser med sin frånvaro, samtidigt som de forna Mestis-konkurrenterna Jukurit och Kookoo utvecklats till idrottsligt stabilare organisationer. Redaktör är Patrick Sjöholm.

Lyssna på Bakom rubrikerna på SpotifyApple podcast och på VBL:s sajt.

Annons
Har du tips, frågor eller idéer till nyhetspodden? Ta kontakt: patrick.sjoholm@vasabladet.fi

 

Listen on Apple Podcasts
 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan