Glasögonaffär Tuike
Se bra och se bättre ut!

Spanska Etnia Barcelonas solglasögon med HD glaslinser erbjuder kvalitetsyn med tidlös stil och utmärkta bågfärger, därför gillar vi dem! Det finns runda modeller, men det kommer ännu mera kantiga och intressanta former till solglasögonmodet.

Ögonen är känsligare än huden så varför inte skydda dina ögon med bästa möjliga linsteknologi! Med Etnia Barcelonas HD linsfärgteknologi får du tydligare syn och skarpare färger. Polariserande linser är speciellt bra på sjön, bilkörning och på snön. Fotokromiska linser reagerar på UV-strålar och mörknar efter solens intensitet, så därför fungerar de bra även i mulet väder.

Kom och bli förtjust!

Kika även in Tuikes hemsida, samt Facebook och Instagram.



Iris Optiker Vasa
Solglasögontrender våren 2023 hos Iris Optiker i Vasa!

Vårens solglasögon har geometriska, futuristiska och strömlinjeformade former. Olika material kombineras, färger och former leks med. Det finns även en stor variation i acetatbågars genomskinlighet. Överdimensionerade ramar har fått sällskap av kantiga, låga och tjocka acetatramar. Det finns också dem som har en retrokänsla på ytan. Kollektionerna är även fulla av klassiska och diskreta färger och former.

För modetrender är det viktigaste att hitta en stil som passar dig. Vi på Iris hjälper dig att välja rätt solglasögon för ditt ansikte och dina behov!

Kika även in Iris Optikers hemsida, samt Facebook och Instagram.




Synsam Rewell
De nya produkterna inom solglasögon och sportglasögon kategorierna har nu anlänt till Synsam i Rewell! Vår professionella personal hjälper dig att hitta de solglasögon som passar just dig! Välkommen till oss för att bekanta dig mera med vårt breda utbud och nyheter och för solglasögonshopping nu när solen är som starkast.

Vi har ett mycket brett sortiment av sportglasögon och i vår butik arbetar även en sportoptiker som är utbildad för att välja de bästa produkterna just för din sport.
Hos oss kan du just nu fynda solglasögon och sportglasögon för -25%. Välkommen på uppköp!

Kika även in Synsam Rewells hemsida, samt Facebook och Instagram.