|

En skadades lindrigt i radhusbrand

En del av en radhuslänga förstördes i en brand i Vasa tidigt på lördagen. Av de fem lägenheterna förstördes en helt och en annan till stora delar.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

En man som bodde i huset skadades lindrigt och fördes till sjukhus. Alla bostäder i det två våningar höga radhuset utrymdes under släckningen. Räddningsverket larmades om branden på Fångstmannagatan strax efter klockan tre på natten. Brandkåren lyckades hindra branden från att sprida sig ytterligare. Brandmästaren tror att eldsvådan hade kunnat sprida sig till andra byggnader i närheten. Enheter från sex brandstationer deltog i släckningen. Polisen och räddningsverket utreder branden.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

LIVE: VPS kollapsar totalt – Gnistan slår in femte bollen och vinner

20201025, Elisa stadion, Vasa, Division 1, herrar, VPS – If Gnistan. Steven  Morrissey, VPS (#10) efter 1-0-målet
Foto: Linus Lindholm

20201025, Elisa stadion, Vasa, Division 1, herrar, VPS – If Gnistan. Steven Morrissey, VPS (#10) efter 1-0-målet

VPS står värd för Gnistan i en match som börjar klockan 16 i Sandviken. Häng med i VBL:s liverapportering från och med klockan 15.45!

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan