|

Holmgren debuterade mot MFF

NyhetsbildZoom
Hampus Holmgrens Åtvidaberg är på väg ur Allsvenskan. Men ytterbacken har fått gott om värdefull speltid och belönas nu av Tommi Kautonen. Foto: Arkiv/Seppo Lammi
Vasa IFK-produkten Hampus Holmgren kan numera titulera sig allsvensk spelare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Åtvidabergs FF ligger sist i Allsvenskan och kämpar på med tunn trupp. På lördagen kom regerande mästarna Malmö FF på besök till Kopparvallen. 19-åriga Hampus Holmgren fick därmed mäta sig mot tufft motstånd i sin debut, Holmgren startade som högerback. Och det gick riktigt bra får Åtvidaberg mot ett Malmö som vilade ett par startspelare inför Champions League-kvalreturen mot Salzburg. Åtvidaberg ledde med 2-0 i paus efter mål av Kristian Bergström och Mauricio Albornoz. Men i andra halvlek räddade MFF en poäng efter att Nikola Djurdjic först reducerade på straff och sedan även stod för kvitteringen. Holmgren hade ett skott på mål i matchen och byttes ut i 94:e minuten. Simon Skrabb ingick också i startelvan och byttes ut i den 69:e minuten.

Kommentarer
|

Nukala och Blomqvist i topp i junior-FM

Nyhetsbild
Förra helgen sprang Nathalie Blomqvist hem två bronsmedaljer i inomhus-FM. I dag blev det guld i D19 på 1500 meter. Foto: Heidi Lehikoinen
Jimi Nukala, Vasa IS, drog till med segerhoppet i sista omgången och Falkens Nathalie Blomqvist var överlägsen på 1500 meter under den andra dagen av junior-FM i Joensuu.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Nukala och Blomqvist i topp i junior-FM

FRIIDROTT Jimi Nukala, Vasa IS, drog till med segerhoppet i sista omgången och Falkens Nathalie Blomqvist var överlägsen på 1500 meter under den andra dagen av junior-FM i Joensuu.

Nyhetsbild
Sport

Juuso Haarala knep silver i junior-FM

LÄNGDSKIDOR FM i Kuopio fortsatte i dag med intervallstart. Minkens Juuso Haarala knep silver i 23-årsklassen.

Nyhetsbild
Inrikes

Henriksson om utskottsutlåtandet: "Ett styrkebesked av vår representativa demokrati"

Tidspressen syntes tidvis i grundlagsutskottets arbete med social- och hälsovårdsreformen, säger Svenska folkpartiets ordförande Anna-Maja Henriksson till Yle.

Mest läst senaste veckan