Vårt mål är att motivera Vasaborna till en hälsosammare livsstil och att hjälpa dem att uppnå sina mål med träningen.

Varför väljer du oss?

På Wasa Sports Club strävar vi alltid efter att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. En av de många faciliteter som vi erbjuder är vår loungeavdelning, där våra kunder kan koppla av och umgås med vänner och familj över en kopp kaffe. Förutom avkoppling och social samvaro, erbjuder vi även en rad andra aktiviteter som gör besöket hos oss till en exklusiv upplevelse.

Du har möjlighet att njuta av avkoppling i våra massagestolar, utmana en vän i biljard eller ge dina barn en rolig stund i vårt barnrum medan du tränar. Vi ser till att ständigt utveckla vår verksamhet för att kunna erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna. Våra kunder och gemenskapen vi tillsammans skapat inom Wasa Sports Club är vår största prioritet.

Wasa Sports clubs historia

År 1981 grundades Sports Gym av ishockeyföreningen Vaasan Sport. Verksamheten hade vid den tidpunkten endast två anställda, varav en var Jan-Erik (Janne) Kronman. Två år senare drabbades Sports Gym av ekonomiska svårigheter, vilket tvingade Janne att antingen ta över verksamheten eller söka ett nytt jobb. Han valde att ta över Sports Gym och därmed inleddes verksamhetens utvecklingsresa. Janne förutspådde i god tid de förändringar som skulle ske inom branschen och var en av de första i Finland som anpassade lokalen efter kundernas växande behov, inklusive medlemskap, utbildad personal och kontinuerlig utveckling av konditionssalen.

Att investera i din hälsa och välmående är den viktigaste investeringen du kan göra för framtiden. Låt oss på Wasa Sports Club följa med och motivera dig på din resa!

Våra Blackweek erbjundanden släpps på söndagen 19.11 och är ikraft fram till fredag 24.11 klockan 23.59. Följ våra sociala medier för att vara en av dom första som tar del av våra erbjudanden:

Instagram | Facebook