|

Vasabo i Paratiisihotelli: Inte riktigt som jag väntade mig

NyhetsbildZoom
Janne Kentala är en av singlarna i Paratiisihotelli som sänds på Nelonen från och med tisdag. Foto: Pressbild/Nelonen/Toni Tuominen
Finländare är mer tillknäppta än svenskar. Det märks i den finländska versionen av Paradise Hotel, menar Vasabon Janne Kentala som är en av deltagarna.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Jag har tittat på det svenska Paradise Hotel och sett hur det går till där. Men finländare alltså. Vi är ju inte så galna till vår natur. Det ska bli intressant att se slutklippningen, säger Janne Kentala. Kentala kommer från Vasa men bor för tillfället i Helsingfors. Han sökte till Paratiisihotelli i slutet av ansökningstiden. Allt gick snabbt efter att han skickat in sin ansökan och fått besked om att han får medverka. – Jag gjorde ansökningsvideon med ett par kompisar en kväll. En vecka senare blev jag utvald och hann inte fundera på om det var bra eller dåligt. Paratiisihotelli har spelats in i sommar på ett lyxhotell i Spanien. Kentalas tanke med deltagandet var att bryta normerna inom reality-tv och vara en kontrast till de övriga deltagarna, men det visade sig att programkonceptet inte gav honom möjlighet till det. Vad ville du göra då för att bryta normerna? – Det var bara inte riktigt som jag hade väntat mig. Men du vet, det finns ju gränser för vad man får och inte får göra. Kentala får inte avslöja hur det går i programmet men deltagarna tävlar om att stå som vinnare och få 30 000 euro. Vad skulle du göra om du fick pengarna? – Betala av studielånet och kanske åka på någon liten resa. Paratiisihotelli går ut på att elva singlar bildar par och vecka för vecka tar sig vidare i tävlingen. Den som lämnar utan partner åker ut. På frågan om Kentala fortfarande är singel svarar han: – Jo, till stor del. Jag har inte ändrat relationsstatus på Facebook, om man säger så. Paratiisihotelli startar tisdag 29.9 klockan 21 på Nelonen.

Gillar att debattera

  • Är 27 år.
  • Inne på slutrakan av sina juridikstudier.
  • Bor i Helsingfors.
  • Gillar att läsa, men ingen lättsam litteratur.
  • Intresserad av olika trosuppfattningar.
  • Gillar intellektuella utmaningar och att debattera. Kan därför uppfattas provocerande.
Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Opinion

Ledare: Brexit skapar kaos i Europa

Som det ser ut nu så väntar ett stort europeiskt brexitkaos efter den 29 mars, om 71 dagar. Det förlorar vi alla på.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan