|

Vasabo i Paratiisihotelli: Inte riktigt som jag väntade mig

NyhetsbildZoom
Janne Kentala är en av singlarna i Paratiisihotelli som sänds på Nelonen från och med tisdag. Foto: Pressbild/Nelonen/Toni Tuominen
Finländare är mer tillknäppta än svenskar. Det märks i den finländska versionen av Paradise Hotel, menar Vasabon Janne Kentala som är en av deltagarna.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Jag har tittat på det svenska Paradise Hotel och sett hur det går till där. Men finländare alltså. Vi är ju inte så galna till vår natur. Det ska bli intressant att se slutklippningen, säger Janne Kentala. Kentala kommer från Vasa men bor för tillfället i Helsingfors. Han sökte till Paratiisihotelli i slutet av ansökningstiden. Allt gick snabbt efter att han skickat in sin ansökan och fått besked om att han får medverka. – Jag gjorde ansökningsvideon med ett par kompisar en kväll. En vecka senare blev jag utvald och hann inte fundera på om det var bra eller dåligt. Paratiisihotelli har spelats in i sommar på ett lyxhotell i Spanien. Kentalas tanke med deltagandet var att bryta normerna inom reality-tv och vara en kontrast till de övriga deltagarna, men det visade sig att programkonceptet inte gav honom möjlighet till det. Vad ville du göra då för att bryta normerna? – Det var bara inte riktigt som jag hade väntat mig. Men du vet, det finns ju gränser för vad man får och inte får göra. Kentala får inte avslöja hur det går i programmet men deltagarna tävlar om att stå som vinnare och få 30 000 euro. Vad skulle du göra om du fick pengarna? – Betala av studielånet och kanske åka på någon liten resa. Paratiisihotelli går ut på att elva singlar bildar par och vecka för vecka tar sig vidare i tävlingen. Den som lämnar utan partner åker ut. På frågan om Kentala fortfarande är singel svarar han: – Jo, till stor del. Jag har inte ändrat relationsstatus på Facebook, om man säger så. Paratiisihotelli startar tisdag 29.9 klockan 21 på Nelonen.

Kommentarer

Juristen tipsar: Tänk på det här då du börjar sommarjobba

Nyhetsbild
Sini Hernesaho är jurist vid Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland och arbetar med arbetarskyddsfrågor. Hon tycker det är viktigt att sommarjobbarna har koll på sina rättigheter. Foto: Alexandra Furu
Vilka rättigheter har du som sommarjobbare, och vad ska du göra om du blir dåligt behandlad? Här svarar juristen Sini Hernesaho på frågorna.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Mest läst senaste veckan