|

Galan glimmade i guld

Jarina Leskinen, Cecilia Finnström, Sarah Thors och Emilia­ Eskola tycker det är roligt att se ansikten på finlandssvenska bloggare som de tidigare inte träffat. Rebecka Sandbacka, Elin Backman och Caroline Slotte. Sandra Grundvall. Emma Finne och Nellie Fors. Janina Pettersson och Johanna Sundström. Monica Ståhlberg och Karin Frände. Kusinerna Hannah Kjellman och Nathalie Kjellman. Johan Anderssén. Jona Nylund och Sandra Holmäng. Elin Wikström. Axel Hanses. Mia Gripenberg och Björn Nordlund. Daniela Krooks och Victoria Sippus. Systrarna Julia och Malin Andersson. Matilda Byström och Riitta Tolkkinen. Brage Ismark och Philip Södergran. Teresa Svenlin. Rebecca Nyman. Dotter och mor Ida-Marie Jungell och Camilla Jungell. Marie Håkans och Mila Kamila. Christina Doktar och Nina Holm. Sabina Forsbacka, Yvonne Näsman, Linda Holm och Linda Antus. Michelle Kjellman och Jannike Snellman-Sundström. Iisa Smeds, ronja Strömvall, Anna Betlehem och Ella Grangärds. Jennifer Lundberg, Henrietta Nylund och Nathalie Sundsten. Jennifer Söderlund, Josefin Broända, Larissa Bock, Josefin Sundell och Martina Gyllenbögel. Lilli Berts.
Lista på galans alla vinnare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Temat för bloggalan är guld och gala, och det är ett tema som gästerna tagit till sig med stor inlevelse. – Det är så roligt att se alla tolkningar av guldtemat. Man ser ju guld överallt. Det glittrar och blinkar, säger Maria Frände, en av galans arrangörer. Och blinkar gör det, en av gästerna har ett skärp av ledlampor runt midjan. Stadshuset i Vasa står som festlokal när finlandssvenska bloggare och artister samlades i går kväll. – Jag är positivt överraskad, säger Emelie Matkoski. – Ja, det märks i detaljerna att det ligger mycket planering bakom, säger Sofia Lindqvist. En lycklig vinnare Programvärdarna Hannah Norrena och Anne Hietanen lotsar publiken genom prisutdelningen och en av de lyckliga vinnarna är Linda Antus som driver bloggen Lindas lantliga. – Det känns jättebra. Det är roligt att få uppskattning för allt jobb och all tid jag lägger ner på bloggen, säger hon. Antus blogg handlar om stickning och inredning. – En stor fördel med bloggen är att jag måste bli klar med det jag påbörjar. Det blir inga halvfärdiga projekt alltså. Många gäster pratar redan på lördagskvällen om nästa gala. Men hur är det, blir det en gala 2016? – Vi får se! Om det finns tid och möjlighet, så, säger Maria Frände.

Kommentarer
|

Kim Kardashian drabbad av kronisk sjukdom

Nyhetsbild
Kim Kardashian-West har talat ut om att hon lider av den kroniska autoimmuna sjukdomen systemisk lupus erythematosus (SLE). Foto: Arkiv/Richard Shotwell/AP/TT
Kim Kardashian-West har diagnosticerats med den kroniska autoimmuna sjukdomen systemisk lupus erythematosus (SLE).

Mest läst senaste veckan