|

Kolla din adapter om du använder Apple

Den omdesignade adaptern har beteckningen EUR. Zoom
Foto: Skärmdump

Den omdesignade adaptern har beteckningen EUR.

Apple har upptäckt ett designfel i vissa av sina strömadaptrar för vägguttag. I sällsynta fall kan de två stiften gå sönder vilket gör att det finns risk för elstöt om de vidrörs.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Strömadaptrarna som berörs är utformade för användning på europeiska fastlandet samt i Australien, Nya Zeeland, Korea, Argentina och Brasilien Adaptrarna levererades mellan 2003 och 2015 tillsammans med Mac-datorer och vissa Iphone-, Ipad- och Ipodmodeller. Apple byter nu ut de påverkade adaptrarna kostnadsfritt och uppmanar alla kunder att byta ut alla delar som berörs genom att följa processen på deras webbplats. USB-nätadaptrar från Apple omfattas inte av utbytesprogrammet.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

De kör hem luncher mellan Vasa och Kaskö – "Vi är visst lite galna"

När klockan tickar mot lunchtid är det hektiskt i restaurangen i Åminne i Malax. Madelene Vikstrand, Jan-Peter Ivars, Anja Flöijer och Linn Nyholm packar värmeboxarna.
Foto: Mikael Nybacka

När klockan tickar mot lunchtid är det hektiskt i restaurangen i Åminne i Malax. Madelene Vikstrand, Jan-Peter Ivars, Anja Flöijer och Linn Nyholm packar värmeboxarna.

När paniken över regeringens restriktioner hade lagt sig beslutade Madelene Vikstrand och Jan-Peter Ivars att satsa allt på hemleverans. Nu levererar de mat längs stora delar av kusten.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan