"Av säkerhetsskäl och eftersom vi admins inte kan ha den här gruppen som heltidssyssla nu längre" avslutar de som samlat de finlandssvenska kvinnornas berättelser om trakasserier under #dammenbrister.

Sidan stängs den 14 december. Administratörerna vill ge tid till dem som vill organisera sig vidare. Man hoppas också att de som behöver stöd ska hitta länkar som kan vara till hjälp.

Administratörerna skriver att de inte kan fortsätta samla namn eller vittnesmål. När det gäller namninsamlingen skriver de att de hoppas fokus inte får stanna på uppropet utan att arbetet måste fördjupas.

I fallet med fler vittnesmål skriver de att det inte finns resurser och att många kan behöva höra av sig till andra instanser i stället.

Administratörerna har tagit emot vittnesmål som inte har publicerats ännu. Vittnesmålen ska i den mån det går redigeras och förhoppningsvis publiceras, men det finns inga möjligheter att de alla blir klara för publicering det här året.

"Vi kan inte ge några löften om när de publiceras" skriver administeratörerna.

De vill också ha hjälp med den juridiska aspekten.

"Vi efterlyser nu också inlägg av personer som har koll på lagen och rättsväsendet och som på ett tydligt sätt kan informera om preskriberingstider för de olika brott som har beskrivits i de över 800 vittnesmålen."

"Till sist vill vi igen tacka er för allt det otroliga emotionella arbete ni gjort under veckan", skriver de.