Centern Filip Riska saknas i kvällens laguppställning, vilket innebär att samtliga kedjor ser lite annorlunda ut jämfört med torsdagens match i Tammerfors.

Lillebror Erik tar Filip Riskas plats i mitten av fjärdekedjan. Jesse Paukku flyttas i sin tur upp i förstakedjan, medan Antti Kalapudas tar plats som center i andrakedjan.

I tredjekedjan får amerikanen Sam Povorozniouk, som varit bänkad sedan förra veckans hemmamatch mot KalPa, chansen till vänster. Centern Joonas Komulainen är tillbaka efter skadefrånvaro och varvar i gång som trettonde anfallare.

Försvaret ser likadant ut som senast och Jonathan Iilahti, som varit Sports stora utropstecken den här veckan, fortsätter mellan stolparna.

Sports laguppställning:

1. Jesse Paukku – Aleksi Ainali – Joel Kiviranta

Robin Salo – Joni Tuulola

2. Michael Parks – Antti Kalapudas – Olavi Vauhkonen

Tony Sund – Ari Gröndahl

3. Sam Povorozniouk – Tommi Tikka – Markus Nenonen

Niklas Nevalainen – Ville Saukko

4. Tomi Körkkö – Erik Riska – Mikko Laine

Joonas Komulainen trettonde anfallare

Mv: Jonathan Iilahti (Mika Järvinen)

Nedsläpp 17.00 på Kopparön.

Det är ett rejält vingklippt Helsingfors IFK som spelar i Vasa i kväll. HIFK saknar backarna Miro Heiskanen, Joe Finley, Teemu Eronen och Ryan O'Connor, samt anfallarna Juha-Pekka Haataja, Thomas Nykopp, Joonas Rask och Patrik Carlsson.

Samtliga är skadade, bortsett från Haataja som är avstängd i tre matcher efter att han krockat med en av domarna i torsdagens bortamatch mot Jukurit.

Iilahti höll på att fixa tre poäng åt Sport borta mot HIFK i tisdags, men backen Ville Varakas kvitterade med 4.18 kvar av tredje perioden och svenska yttern Carlsson avgjorde i förlängningen. Det blev seger i förlängning för HIFK även mot Jukurit i torsdags, den gången genom ett segermål av yttern Lennart Petrell.