Zlatan Ibrahimovic avslutade landslagskarriären efter EM i Frankrike 2016. Men efter att Sverige säkrade VM-spel i Ryssland, via playoff-seger mot Italien, har den 36-åriga stjärnan vid flera tillfällen pratat om en comeback. Så sent som under ett reklamjippo på onsdagen talade anfallaren Ibrahimovic återigen om VM och landslaget.

– Tankarna finns där hela tiden. Om jag vill kommer jag att vara med, säger Ibrahimovic enligt nyhetsbyrån Reuters.

Janne Andersson, Sveriges landslagstränare, har inte hört något från anfallaren och går därmed fortfarande på Ibrahimovic tidigare beslut.

– För mig är läget precis detsamma. Har spelare sagt nej så förhåller jag mig till det. Om de sedan ändrar uppfattning utgår jag ifrån att de hör av sig till mig och säger att de vill vara med, då tar vi ett samtal om det då. säger Andersson.

– Det konkreta förhållningssättet för mig är att vill han eller någon annan vara med som har sagt nej, så är de jättevälkomna att höra av sig.

Ibrahimovic har den här säsongen endast spelat 187 minuter med Premier League-klubben Manchester United. I november gjorde han comeback efter en knäskada, men sedan mötet med Burnley på annandag jul har han inte varit med i någon matchtrupp. Snart är han i vilket fall tillbaka på planen igen, berättar han för Reuters.

– När jag är redo att prestera. Det är bara det allt handlar om, säger Ibrahimovic.