Det gick vilt till i Seinäjoki på fredagen och natten till lördagen. Två män misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten och skadegörelse efter att de kastat ner två stolar och en del andra föremål från en höghusbalkong. Den ena stolen träffade en bil som körde förbi huset.

I Seinäjoki centrum brusade å sin sida tre män upp efter att de frågat en cyklist vilken gatuadress de befann sig vid och cyklisten svarat att det står på en närliggande husvägg. Männen fällde cyklisten till marken och stal cyklistens mobiltelefon. Polisen grep männen en stund senare och upptäckte att en av dem hade en kniv med sig. Han hade dock inte använt kniven i anfallet mot cyklisten.

På lördagskvällen blev en kvinnlig gäst aggressiv under en bjudning i en lägenhet i centrala Seinäjoki. Efter att ha blivit osams med de andra gästerna slängde hon en askkopp av glas mot en kvinna. Offret fick lindriga skador polisen tog bråkstaken i förvar.

Under natten till söndagen slutade en sen promenad genom Seinäjoki i häktet för en Ilmajokibo född på 80-talet. Efter att han slagits med väggar och uppträtt aggressivt försökte en annan närvarande man lugna ner honom. Ilmajokibon misshandlade då den några år yngre mannan, som fick ett sår i ansiktet av slaget. Offret fick uppsöka vård.