Roma tog ledningen redan i den fjärde minuten när Kostas Manolas nickade in en hörna. Men i början av den andra halvlek hamnade i stället två islänningar i hemmalaget i centrum.

Först var det Arnór Sigurdsson som kvitterade efter ett fint CSKA-anfall. Ilzat Achmetov hittade fram till islänningen som från nära håll enkelt sköt in sitt första mål i sin nya klubb.

Kort därefter var det landsmannen Hördur Magnússon som stod för en vårdslös tackling och drog på sig sitt andra gula kort för kvällen.

Och med en man mindre på planen lyckades inte riktigt hemmalaget rå på gästerna. Roma imponerade inte – men gjorde det som krävdes. I 59:e minuten sköt Lorenzo Pellegrini, i misstänkt offsideposition, in 1–2 vilket också blev slutresultatet.

Roma har samlat på sig nio poäng, lika många som Real Madrid. De regerande mästarna har bättre målskillnad efter 0–5-krossen av Viktoria Plzen.