Vid två tidigare tillfällen har Calgary lyckats göra tre mål i numerärt underläge i en och samma match. Senast detta hände var mot Colorado Avalanche 1997. Med samma bedrift lyckades man mot St. Louis Blues 1991. För Calgarys mål då laget spelade med en man mindre stod Noah Hanifin, TJ Brodie och Mark Jankowski.

Arizona bytte målvakt efter 44 minuter. Adin Hill som tog över efter Raanta räddade det enda skott Calgary fick på mål under matchens sista 16 minuter. Matchen slutade 1-6 till Calgary.

Austin Watson heter hjälten för dagen i Nashville. Han tog sitt lag till en 5–2-seger mot Anaheim med ett hattrick.

Austin Watsons gjorde sitt hattrick med ett mål i varje period under matchen. Det tredje när bara drygt en minut var kvar av matchen. Målen var Watsons andra, tredje och fjärde för säsongen, vilket traditionsenligt firades med att publiken kastade in sina kepsar på isen.

I Nashville målet motade Pekka Rinne 17 av 19 skott.  Av de 14 matcher Rinne spelat under denna säsong har Nashville endast förlorat tre matcher.