Den här veckan behöver du inte vara prenumerant på Vasabladet, Österbottens Tidning eller Syd-Österbotten för att läsa våra nyheter. Det räcker med att du har ett konto hos oss. Erbjudandet gäller hela veckan, alltså från måndagen den 19 oktober till söndagen den 25 oktober. 

Du kan alltså läsa våra färskaste nyheter, följa med sportbevakningen och läsa personporträtt. Dessutom får du tillgång till e-tidningen. E-tidningen finns både som app för mobil och surfplatta och i menyn på våra sajter i webbläsaren.

När du skapar ett konto hos oss får du tillgång till e-tidningen, som har gjorts ännu mera läsvänlig. E-tidningen finns både som app för mobil och surfplatta och i menyn på våra sajter i webbläsaren.


Enklare för dig som inloggad

Visste du att du kan följa dina favoritskribenter och -ämnen? Då får du ett meddelande varje gång en ny artikel publiceras av den skribenten, eller om just det ämnet. Du kan också spara artiklar för senare läsning. Allt det här gör du enkelt när du öppnat en artikel.

Ha en fin vecka fullmatad av lokala och regionala nyheter!

Du behöver inte vara prenumerant för att frossa i nyheter från ÖT, Sydin och Vasabladet när tidningarna har öppet hus hela veckan.