Rotherham Utd

4 februari kl 14:30 Rotherham Utd - Sheffield United 0-0 Läs mer
Nästa match:
11 februari
Stoke City FC - Hull City AFC kl 17:00

Sheffield United svårslaget – nionde matchen i rad med poäng efter 0-0

Matchen slutade 0-0 när Rotherham tog emot Sheffield United på New York Stadium. Det betyder att Sheffield United gick obesegrat från planen för nionde matchen i följd i Championship herr i fotboll.

Rotherham har en seger, två oavgjorda och två förluster och 5–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sheffield United har tre vinster och två oavgjorda och 7–3 i målskillnad. Det här var Rotherhams elfte oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Rotherham ligger kvar på 20:e plats och Sheffield United på andra plats i tabellen.

I nästa match, lördag 11 februari 17.00, har Rotherham Blackpool borta, medan Sheffield United spelar hemma mot Swansea City.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Sheffield United jagar ny seger mot Rotherham på bortaplan

Avspark

I dag möter Sheffield United Rotherham på bortaplan i Championship herr i fotboll på New York Stadium. Sheffield United har en svit på åtta matcher utan förlust inför matchen mot Rotherham. Den senaste matchen för Rotherham slutade oavgjort, 1-1, mot Watford.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Rotherham på bortaplan, 1-0.

Sheffield United är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark insats när Rotherham tog poäng borta mot Watford

Rotherham tog en poäng borta mot starka Watford. Lördagens match i Championship herr i fotboll slutade 1-1 (0-1).

Rotherham gjorde första målet. Shane Ferguson gjorde målet, redan i 20:e minuten. Direkt efter pausen nätade Joao Ferreira och kvitterade för Watford. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Watford har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Rotherham har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Watfords åttonde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Rotherham ligger på 20:e plats i tabellen, och Watford är på tredje plats.

Watford tar sig an Middlesbrough i nästa match borta lördag 28 januari 17.00. Rotherham möter Sheffield United hemma lördag 4 februari 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Watford hemma mot Rotherham

Avspark

På lördagen tar Watford sig an Rotherham på hemmaplan på Vicarage Road i Championship herr i fotboll. Båda lagen vann senast, Rotherham med 4-0 mot Blackburn och Watford med 2-0 mot Blackpool.

När lagen möttes senast blev resultatet 1-1.

Rotherham har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Stoke City och Sheffield United. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rotherham äntligen segrare igen efter vinst mot Blackburn

Efter sex matcher utan seger i Championship herr i fotboll kunde Rotherham till slut ta tre poäng igen. Laget vann på hemmaplan mot Blackburn, med 4-0 (1-0).

Rotherham började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Hakeem Odofin till. Direkt efter pausen nätade Oliver Rathbone och ökade lagets ledning.

Shane Ferguson ökade Rotherhams ledning med knappa kvarten kvar.

Rotherham gjorde också 4-0 genom Conor Washington i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Rotherham har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Blackburn har två vinster och tre förluster.

För tabellens utseende betyder det här att Rotherham ligger på 19:e plats medan Blackburn har femteplatsen.

Nästa motstånd för Rotherham är Watford. Blackburn tar sig an Bristol C borta. Båda matcherna spelas lördag 21 januari 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rotherham vill bryta tunga trenden hemma mot Blackburn

Avspark

Rotherham har sex matcher i rad utan seger i Championship herr inför dagens match på hemmaplan mot tredjeplacerade Blackburn i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Blackburn, 1-0 mot Cardiff på hemmaplan.

När lagen möttes senast, 8 oktober på Ewood Park, slutade det med seger för Blackburn med 3-0.

Blackburn har problem på bortaplan, och har bara tagit fem segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Millwall segrade mot Rotherham på hemmaplan

Millwall vann söndagens match hemma mot Rotherham i Championship herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.

Resultatet betyder också att Millwall har hållit nollan i tre matcher i rad.

Millwall startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Tom Bradshaw till. 2-0 kom i 66:e minuten genom ett självmål.

Till slut kom också 3-0-målet genom Tom Bradshaw som ökade Millwalls ledning i 81:a minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Millwall har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Rotherham har en oavgjord och fyra förluster.

För Millwall gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Rotherham är på 21:a plats.

Lördag 14 januari spelar Millwall borta mot Middlesbrough 17.00 och Rotherham mot Blackburn hemma 14.30 på Aesseal New York Stadium.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rotherham jagar seger och trendbrott mot Millwall

Avspark

Senast Rotherham vann var 8 november mot Sheffield United. Sedan dess har laget fem raka matcher utan vinst i Championship herr inför kvällens match borta mot niondeplacerade Millwall i fotboll. Laget ligger nu på 21:a plats. Millwall har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med Rotherham.

När lagen möttes senast blev resultatet 1-1.

Rotherham har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Stoke City och Sheffield United. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Huddersfield och Rotherham möts i sista höstomgången

Avspark

Höstens sista match för Huddersfield och Rotherham spelas i kväll när lagen möts på John Smith's Stadium i Championship herr i fotboll. Bortalaget har fyra matcher i rad utan seger. Det blev seger i den senaste matchen för Huddersfield, 2-1 mot Preston North End hemma.

Rotherham vann lagens senaste möte med 2-1.

Rotherham har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Stoke City och Sheffield United. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stoke City hämtade i kapp underläge och kryssade mot Rotherham

I halvtid ledde Rotherham matchen på hemmaplan i Championship herr i fotboll mot Stoke City med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Stoke City in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Det var Rotherhams fjärde match i rad utan seger.

I 45:e minuten kom 1-0 till Rotherham genom ett snöpligt självmål.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Tyrese Campbell och kvitterade för Stoke City.

I 71:a minuten gav Conor Washington Rotherham ledningen igen.

I 80:e minuten kom 2-2 genom ytterligare ett självmål, vilket blev slutresultatet.

Rotherham har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Stoke City har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Rotherhams nionde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Rotherham ligger kvar på 19:e plats i tabellen, och Stoke City på 17:e plats.

I nästa omgång har Rotherham Huddersfield borta på John Smith's Stadium, torsdag 29 december 21.45. Stoke City spelar hemma mot Burnley fredag 30 december 21.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

England Championship

# Lag S MS P
1 Burnley 29 32 65
2 Sheffield U 29 24 58
3 Middlesbrough 30 12 48
4 Luton 29 8 48
5 Watford 30 3 45
6 W Bromwich 29 9 44
7 Blackburn 29 -4 44
8 Millwall 28 6 43
9 Sunderland 29 9 42
10 Norwich 29 6 42
11 Preston 29 -6 40
12 Hull 30 -7 40
13 Swansea 29 1 39
14 QPR 30 -6 39
15 Coventry 29 -1 38
16 Reading 29 -11 38
17 Bristol C 29 0 36
18 Birmingham 29 -4 35
19 Stoke 29 -5 33
20 Rotherham 29 -7 32
21 Cardiff 30 -12 29
22 Huddersfield 29 -10 28
23 Blackpool 29 -15 27
24 Wigan 29 -22 26

Skytteliga

Chiedozie Ogbene 6
Conor Washington 5
Richard Wood 4
Georgie Kelly 3
Oliver Rathbone 3
Ben Wiles 2
Daniel Barlaser 2
Jamie Lindsay 2
Shane Ferguson 2
Cohen Bramall 1
Hakeem Odofin 1
Wes Harding 1