Fortuna Düsseldorf

16 mars kl 16:30 VfL Wolfsburg - Fortuna Düsseldorf 5-2 Läs mer
Nästa match:
30 mars
Fortuna Düsseldorf - Borussia Mönchengladbach kl 16:30

Wout Weghorst tremålskytt i Wolfsburgs seger mot Fortuna Düsseldorf

Wout Weghorst stod för ett hattrick när Wolfsburg besegrade Fortuna Düsseldorf på hemmaplan med 5–2 (1–1) i Bundesliga i fotboll. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Robin Knoche och Admir Mehmedi, målen för Fortuna Düsseldorf gjordes av Benito Raman och Kaan Ayhan. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Wolfsburg på sjunde plats och Fortuna Düsseldorf på tolfte plats. På lördag 30 mars 16.30 spelar Wolfsburg borta mot Bor Dortmund, och Fortuna Düsseldorf hemma mot Mönchengladbach.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Wolfsburg möter Fortuna Düsseldorf i Bundesliga

Avspark

Dags för match - Wolfsburg möter Fortuna Düsseldorf på hemmaplan i Bundesliga i fotboll. Båda lagen förlorade senast, Wolfsburgs match mot Bayern München slutade 0–6 och Fortuna Düsseldorfs möte med Eintr Frankfurt blev 0–3. Gästande Fortuna Düsseldorf spelade inte i Bundesliga förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

3–0 för Eintr Frankfurt - åttonde matchen i rad utan förlust

Det blev 0–3 (0–0) mellan Fortuna Düsseldorf och gästande Eintr Frankfurt när lagen möttes på måndagen. Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för Eintr Frankfurt i Bundesliga i fotboll. Eintr Frankfurt avgjorde matchen i andra halvlek, efter en mållös första. Sebastian Haller gjorde två och Goncalo Paciencia ett mål för Eintr Frankfurt. För Eintr Frankfurt gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Fortuna Düsseldorf är på elfte plats. Fortuna Düsseldorf tar sig an Wolfsburg i nästa match borta lördag 16 mars 16.30. Eintr Frankfurt möter Nürnberg hemma söndag 17 mars 16.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Eintr Frankfurt vill förlänga sviten - möter Fortuna Düsseldorf borta

Avspark

I kväll möter Eintr Frankfurt Fortuna Düsseldorf på bortaplan. Eintr Frankfurt har en svit på sju matcher utan förlust i Bundesliga inför mötet med elfteplacerade Fortuna Düsseldorf i fotboll. Fortuna Düsseldorf vann sin senaste match med 4–0 mot Schalke 04. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dawid Kownacki i målform när Fortuna Düsseldorf vann mot Schalke 04

Bortalaget Fortuna Düsseldorf tog hem de tre poängen efter seger mot Schalke 04 i Bundesliga. 0–4 (0–1) slutade matchen på lördagen. Det betydde sjätte matchen i rad utan seger för Schalke 04. Dawid Kownacki gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Benito Raman och Dodi Lukebakio. Det här betyder att Fortuna Düsseldorf ligger på elfte plats i tabellen, och Schalke 04 är på 14:e plats. I nästa match möter Schalke 04 Werder Bremen borta på fredag 8 mars 21.30. Fortuna Düsseldorf möter Eintr Frankfurt måndag 11 mars 21.30 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Schalke 04 på segerjakt mot Fortuna Düsseldorf hemma

Avspark

Schalke 04 jagar en seger när laget möter tolfteplacerade Fortuna Düsseldorf hemma. Inför dagens match har hemmalaget fem matcher i rad utan seger i Bundesliga i fotboll. Fortuna Düsseldorf vann sin senaste match med 2–1 mot Nürnberg. Gästande Fortuna Düsseldorf spelade inte i Bundesliga förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Underläge i halvtid - då vände Fortuna Düsseldorf och vann

Bortalaget Nürnberg hade greppet i halvtid och ledde med 1–0 i Bundesliga i fotboll. Men Fortuna Düsseldorf vände på matchen och vann till slut med 2–1. Det var Nürnbergs 17:e match i rad utan seger. Målgörare för Fortuna Düsseldorf var Kaan Ayhan, medan Nürnbergs mål gjordes av Eduard Lowen. Ett av Fortuna Düsseldorfs mål var ett självmål. Resultaten i sista omgången betyder att Fortuna Düsseldorf slutar på tolfte plats i tabellen. På lördag 2 mars 16.30 spelar Fortuna Düsseldorf borta mot Schalke 04, och Nürnberg hemma mot Leipzig.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nürnberg vill bryta tunga trenden borta mot Fortuna Düsseldorf

Avspark

Bottenlaget Nürnberg har 16 matcher i rad utan seger i Bundesliga inför kvällens match på bortaplan mot tolfteplacerade Fortuna Düsseldorf i fotboll. Fortuna Düsseldorf förlorade sin senaste match med 0–2 mot Leverkusen. Båda lagen är nya i Bundesliga i år.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Leverkusen tog ännu en seger

Leverkusen fortsätter starkt i Bundesliga i fotboll. När laget mötte Fortuna Düsseldorf hemma på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 2–0 (1–0). I och med detta har Leverkusen fyra segrar i rad. Leverkusens målskyttar var Leon Bailey och Kai Havertz, som gjorde ett mål var. Resultaten i sista omgången betyder att Leverkusen slutar på femte plats i tabellen. I nästa match möter Leverkusen Bor Dortmund borta på söndag 24 februari 19.00. Fortuna Düsseldorf möter Nürnberg lördag 23 februari 19.30 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Leverkusen med tre segrar i rad möter Fortuna Düsseldorf

Avspark

I kväll möter Leverkusen Fortuna Düsseldorf på hemmaplan i Bundesliga i fotboll. Leverkusen har tre raka segrar, senast med 5–1 mot Mainz, vilket har tagit laget till åttonde plats i tabellen. Fortuna Düsseldorf vann sin senaste match med 3–0 mot VfB Stuttgart. Gästande Fortuna Düsseldorf spelade inte i Bundesliga förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tyskland 18/19 Bundesliga

# Lag S MS P
1 B München 26 41 60
2 Dortmund 26 34 60
3 Leipzig 26 24 49
4 M:gladbach 26 14 47
5 E Frankfurt 26 21 46
6 Leverkusen 26 7 42
7 Wolfsburg 26 5 42
8 W Bremen 26 8 39
9 Hoffenheim 26 12 38
10 Hertha Berlin 26 1 35
11 Freiburg 26 -5 31
12 Fort Düsseldorf 26 -17 31
13 Mainz 26 -18 30
14 Augsburg 26 -10 25
15 Schalke 04 26 -17 23
16 Stuttgart 26 -30 20
17 Hannover 26 -37 14
18 Nürnberg 26 -33 13

Skytteliga

Dodi Lukebakio 8
Benito Raman 7
Kaan Ayhan 4
Rouwen Hennings 3
Dawid Kownacki 2
Oliver Fink 2
Alfredo Morales 1
Jean Zimmer 1
Kenan Karaman 1
Marvin Ducksch 1
Matthias Zimmermann 1
Takashi Usami 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.