Kristiansund BK

2 oktober kl 20:00 Kristiansund BK - Rosenborg BK 4-4 Läs mer
Nästa match:
9 oktober
Bodö/Glimt - Sandefjord kl 18:00

Rosenborg hämtade i kapp underläge och kryssade mot Kristiansund

I halvtid ledde Kristiansund matchen på hemmaplan i Eliteserien herr i fotboll mot Rosenborg med 3-1. Men i andra halvlek jobbade sig Rosenborg in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 4-4.

Kristiansund fick en bra start på matchen. Sander Erik Kartum gjorde målet på pass av Brynjolfur Darri Willumsson, redan i 24:e minuten.

Rosenborg kvitterade till 1-1 i 26:e minuten, genom Leo Cornic.

Bara fyra minuter senare var det Bendik Bye som såg till att Kristiansund tog ledningen.

Laget ökade ledningen till 3-1 sju minuter senare genom Snorre Strand Nilsen. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Casper Tengstedt träff framspelad av Edvard Tagseth och reducerade åt Rosenborg.

I 73:e minuten kvitterade Casper Tengstedt för Rosenborg.

Victor Jensen gav Rosenborg ledningen framspelad av Leo Cornic med knappa kvarten kvar.

4-4-målet var ett självmål av Rosenborg i 90:e minuten.

Kristiansund har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Rosenborg har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Kristiansunds femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Rosenborg ligger på tredje plats i tabellen, och Kristiansund är på 15:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 9 oktober. Då möter Kristiansund Odd 18.00. Rosenborg tar sig an Vålerenga hemma 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund möter Rosenborg efter 14 dagars uppehåll

Avspark

Den 14 dagar långa ledigheten är över i kväll när Kristiansund möter Rosenborg på hemmaplan i Eliteserien herr i fotboll. Rosenborg vann sin senaste match med 3-1 mot Lilleström, Kristiansund lyckades inte lika bra och förlorade mot Strömsgodset.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Rosenborg på hemmaplan, 3-1.

Rosenborg har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Vålerenga, Odd och Sandefjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Johan Hove gjorde två mål när Strömsgodset vann mot Kristiansund

Det blev Strömsgodset som vann matchen hemma mot Kristiansund i Eliteserien herr i fotboll på söndagen. 4-1 (2-0) slutade matchen.

Strömsgodset tog en tidig ledning. Johan Hove slog till på pass av Thomas Grögård, redan i 14:e minuten. Direkt efter pausen slog Gustav Valsvik till och ökade lagets ledning.

I 67:e minuten nätade Johan Hove ännu en gång, och gjorde 3-0.

Fred Friday ökade Strömsgodsets ledning framspelad av Halldor Stenevik med knappa kvarten kvar.

Med fem minuter kvar att spela reducerade Kristiansund genom Faris Pemi Moumbagna. Mer än så blev det dock inte för Kristiansund.

Strömsgodset har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Kristiansund har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Strömsgodsets nya tabellposition är åttonde plats, medan Kristiansund är på 15:e plats.

Nästa motstånd för Strömsgodset är Vålerenga. Lagen möts lördag 1 oktober 19.00. Kristiansund tar sig an Rosenborg hemma söndag 2 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund på jakt efter ännu en seger – möter Strömsgodset

Avspark

Strömsgodset möter Kristiansund i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Segern mot Vålerenga med 3-2 senast gör att Kristiansund har tre raka segrar och ligger på 15:e plats i tabellen. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Lilleström med 1-2.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Strömsgodset på bortaplan med 3-0.

Kristiansund har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot HamKam. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vålerenga besegrade till slut – efter nio matcher utan förlust

Det var länge sedan Vålerenga gick förlorande från en match i Eliteserien herr i fotboll. Men i söndagens match mot Kristiansund på bortaplan blev det till slut förlust, efter nio raka matcher med poäng. Slutresultatet skrevs till 3-2 (1-1).

Amidou Diop blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 90 minuter.

Vålerenga började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Odin Thiago Holm till.

Kristiansund kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Brynjolfur Willumsson Andersen på pass av Sander Erik Kartum, i åttonde minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Faris Pemi Moumbagna träff framspelad av Sander Erik Kartum och gav Kristiansund ledningen.

I 73:e minuten kvitterade Leonard Zuta för Vålerenga på pass av Tobias Christensen.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Amidou Diop gjorde 3-2 för Kristiansund på pass av Sebastian Jarl. 3-2-målet blev matchens sista.

Kristiansund har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Vålerenga har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Kristiansunds tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Vålerengas femte uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att Kristiansund nu ligger på 15:e plats. Vålerenga är på femte plats.

Nästa motstånd för Kristiansund är Strömsgodset. Vålerenga tar sig an Sandefjord hemma. Båda matcherna spelas söndag 18 september 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter tre raka segrar – Vålerenga möter Kristiansund

Avspark

I kväll är det dags för match för Vålerenga som gästar Kristiansund i Eliteserien herr i fotboll. Vålerenga har tre segrar i rad, senast med 3-1 mot Lilleström, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. Kristiansund har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med Vålerenga.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Vålerenga på hemmaplan, 3-0.

Vålerenga är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Kristiansund hemma mot Sandefjord

Hemmalaget Kristiansund tog hem segern mot Sandefjord i Eliteserien herr i fotboll. 3-1 (2-0) slutade matchen på söndagen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Kristiansund tog ledningen i 38:e minuten, genom Faris Pemi Moumbagna. Direkt efter pausen slog Brynjolfur Willumsson Andersen till och ökade lagets ledning.

Med sju minuter kvar att spela reducerade Sandefjord genom Keanin Ayer på pass av Sivert Gussias. Fler mål än så blev det inte för Sandefjord.

3-1-målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Liridon Kalludra gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Kristiansund har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sandefjord har två oavgjorda och tre förluster.

I tabellen innebär det här att Sandefjord nu ligger på 14:e plats. Kristiansund är på 16:e och sista plats.

Söndag 11 september 19.00 spelar Kristiansund hemma mot Vålerenga. Sandefjord möter Odd hemma lördag 10 september 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sandefjord vill bryta tunga trenden borta mot Kristiansund

Avspark

Sandefjord har fem matcher i rad utan seger i Eliteserien herr inför kvällens match på bortaplan mot Kristiansund i fotboll. Kristiansund vann sin senaste match med 2-1 mot Viking.

Sandefjord vann lagens senaste möte med 2-0.

Sandefjord är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund vann mot Viking

Redan i första halvlek tog Kristiansund greppet om hemmamatchen mot Viking i Eliteserien herr i fotboll. Och 2-1-ledningen i halvtid stod sig matchen ut efter en mållös andra halvlek.

Segermålet för Kristiansund stod Faris Pemi Moumbagna för efter 42 minuter.

Kristiansund startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Faris Pemi Moumbagna gjorde målet framspelad av Dan Peter Ulvestad, redan i 17:e minuten.

Viking kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Zlatko Tripic.

Kristiansund tog ledningen strax före halvtidsvilan, ännu en gång genom Faris Pemi Moumbagna framspelad av Sebastian Jarl. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Kristiansund med 2-1.

Kristiansund har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Viking har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Kristiansunds andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Vikings femte uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Kristiansund ligger kvar på 16:e och sista plats och Viking på sjätte plats i tabellen.

Kristiansund möter Sandefjord i nästa match hemma söndag 4 september 19.00. Viking möter samma dag Rosenborg borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund jagar trendbrott mot Viking

Avspark

Bottenlaget Kristiansund har fyra raka matcher utan seger i Eliteserien herr inför kvällens möte mot sjätteplacerade Viking i fotboll på hemmaplan. Viking förlorade mot Vålerenga senast.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Viking, med 2-1.

Viking har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Sarpsborg, Molde och Lilleström.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 24 34 60
2 Bodö/Glimt 24 29 45
3 Rosenborg 24 18 44
4 Lilleström 24 13 44
5 Vålerenga 24 14 42
6 Odd 24 -8 34
7 Viking 24 2 33
8 Strömsgodset 24 0 32
9 Tromsö 24 -6 31
10 Haugesund 24 -1 30
11 Sarpsborg 24 -3 29
12 Ålesund 24 -12 28
13 HamKam 24 -3 26
14 Sandefjord 24 -19 23
15 Kristiansund 24 -21 17
16 Jerv 24 -37 14

Skytteliga

Bendik Bye 7
Faris Pemi Moumbagna 5
Amidou Diop 3
Andreas Hopmark 2
Brynjolfur Willumsson Andersen 2
Sander Erik Kartum 2
Snorre Strand Nilsen 2
Agon Mucolli 1
Christoffer Aasbak 1
Liridon Kalludra 1
Max Normann Williamsen 1
Torgil Gjertsen 1