NIK

Närpes Kraft hade målfest hemma mot NIK

Det blev en riktig storseger för Närpes Kraft mot NIK hemma i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. Matchen slutade 5–0 (2–0). Kim Böling gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Jacob Lapveteläinen, Semsudin Mujkic och Samsonia Kakhaber. Efter fyra matcher har Närpes Kraft nu åtta poäng och NIK har sex poäng. Närpes Kraft tar sig an KPS i nästa match borta onsdag 22 maj 19.00. NIK möter Sporting borta onsdag 29 maj 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Kiisto vann - efter Riku Jääskäs hattrick

Riku Jääskä stod för tre mål när FC Kiisto vann mot NIK på bortaplan i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. Till slut blev det 6–0 (1–0). Övriga mål för bortalaget gjordes av Ossi Katajamäki, Lauri Karri och Mikko Joensuu. Det här innebär att FC Kiisto nu har fyra segrar i följd. NIK har nu sex poäng efter tre spelade matcher, medan FC Kiisto har tolv poäng efter fyra matcher. I nästa omgång har FC Kiisto KPS hemma på Elisa Stadion, Vasa, fredag 17 maj 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka FC Kiisto vill förlänga sviten - möter NIK borta

Avspark

I kväll är det dags för match för NIK som tar emot FC Kiisto hemma på Skogsvallen, Nykarleby. FC Kiisto har tre matcher i rad utan förlust i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet inför mötet med NIK i fotboll. NIK vann senast mot KPV Akatemia med 1–0. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlust för Jaro U23 i toppmötet med NIK

NIK är ny serieledare i division 4 MÖ-distriktet i fotboll efter att ha besegrat Jaro U23 i toppmötet på hemmaplan på torsdagen. Matchen slutade 3–1 (2–0). Jaro U23 är nu tvåa i tabellen. Efter 13 matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för Jaro U23. NIK:s mål gjordes av Atdhe Miftari, Mika Pitkänen och Mikael Nyman. Alex Ramsay stod för Jaro U23:s enda mål. I nästa omgång har Jaro U23 Esse IK II hemma på Västerplan, Jakobstad, onsdag 15 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Jaro U23 vill förlänga sviten - möter NIK borta

Avspark

I kväll är det dags för match för NIK som tar emot Jaro U23 hemma på Skogsvallen, Nykarleby. Jaro U23 har 13 matcher i rad utan förlust i division 4 MÖ-distriktet inför mötet med andraplacerade NIK. NIK har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad. När lagen möttes senast, 24 maj på Västerplan, Jakobstad, slutade det med seger för Jaro U23 med 1–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 4 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 NIK 20 56 51
2 Jaro U23 20 65 50
3 Sääripotku 20 21 37
4 IK Myran 20 -1 33
5 No Stars 20 11 32
6 LBK 20 6 29
7 GBK II 20 -3 27
8 OuHu 20 -8 22
9 Esse IK II 20 -32 17
10 LoVe 20 -60 10
11 FC-92 20 -55 6
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.