IK Myran II

20 september kl 15:00 Golden Boys/Into - IK Myran II 2-3 Läs mer

Myran II vände halvtidsunderläge till seger

Myran II hade problem och låg under med 1–2 efter första halvlek i matchen i division 5 zon C2 herr i fotboll mot Golden Boys på Jakobstad, Tellushallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 3–2 för bortalaget Myran II.

Målgörarna för Myran II var Robert Dahlbacka, Lucas Hansén och Robin Hulden. Kevin Smedinga och Donald Östman gjorde Golden Boys mål.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Golden Boys slutar på sjätte plats, och Myran II på femte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Golden Boys och Myran II möts i sista omgången

Avspark

Golden Boys möter Myran II på hemmaplan i sista omgången av division 5 zon C2 herr i fotboll i dag. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot RyPK-84 med 1–2. Det blev seger i den senaste matchen för Golden Boys, 4–0 mot VetU hemma.

Golden Boys vann lagens senaste möte med 3–2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för RyPK-84 mot Myran II i spännande match

RyPK-84 tog greppet om hemmamatchen mot Myran II i division 5 zon C2 herr i första halvlek, och ledde med 2–0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Myran II räckte laget inte ända fram, och RyPK-84 vann med 2–1.

RyPK-84:s målskyttar var Niklas Jansson och Erik Saloheimo, medan Robert Dahlbacka gjorde målet för Myran II.

För tabellens utseende betyder det här att RyPK-84 ligger på tredje plats medan Myran II har sjätteplatsen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar RyPK-84 hemma mot Myran II

Avspark

RyPK-84 spelar hemma på Kokkola, Ykspihlaja mot Myran II i division 5 zon C2 herr i fotboll i kväll. RyPK-84:s förlorade senast mot Golden Boys med 0–3 och även Myran II:s åkte på förlust, mot K-Pallo med 2–5.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Myran II på hemmaplan med 1–0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för K-Pallo på bortaplan mot Myran II

K-Pallo vann mötet med Myran II borta med 5–2 (1–1) på fredagen i division 5 zon C2 herr i fotboll.

Bakom de tre poängen för K-Pallo låg mål från Tommi Jutila, Jori Nikupaavo, Joona Räisänen, Vitalii Svintsitskyi och Viljami Tanhuala, medan Thomas Dalhem och Mats Nyberg gjorde Myran II:s mål.

K-Pallos nya tabellposition är tredje plats, medan Myran II är på femte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fyra mål av Walter Moore när Standard slog Myran II

Walter Moore stod för ett målkalas när Standard besegrade Myran II i division 5 zon C2 herr i fotboll med 6–0 (3–0). Hela fyra mål gjorde Walter Moore, synnerligen viktigt för Standards trepoängare.

Fredrik Forsen gjorde dom andra två målen för Standard.

I och med detta har Standard hela fem raka segrar.

Standard stannar därmed i serieledning, och Myran II på femte plats, i tabellen.

I nästa omgång har Standard LoVe hemma på Purmo, Åvallen, torsdag 17 september 18.30. Myran II spelar hemma mot K-Pallo fredag 11 september 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Standard stärkta av fyra segrar i rad inför mötet med Myran II

Avspark

I kväll möts Standard och Myran II på Purmo, Åvallen i division 5 zon C2 herr i fotboll. Segern senast med 4–1 mot RyPK-84 gör att Standard har fyra segrar i rad, och är etta i serien. Myran II vann sin senaste match med 4–0 mot VetU.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Standard, med 3–1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Myran II segrare hemma mot VetU – Thomas Dalhem matchvinnare

Myran II besegrade VetU på hemmaplan i tisdagens match i division 5 zon C2 herr i fotboll. 4–0 (2–0) slutade matchen.

Thomas Dalhem gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Linus Hansén och Robin Hulden.

Det här betyder att Myran II är kvar på femte plats, och VetU stannar på sjätte plats, i tabellen.

I nästa match möter Myran II Standard borta på fredag 4 september 19.00. VetU möter LoVe fredag 11 september 18.30 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Myran II möter VetU på hemmaplan i kväll

Avspark

Match igen för Myran II när VetU gästar Nedervetil, Idrottsplan i division 5 zon C2 herr i fotboll i kväll. Inget av lagen lyckades senast, Myran II förlorade mot LoVe med 2–5 och VetU mot RyPK-84 med 1–4.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Myran II, med 5–3.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 5 zon C2

# Lag S MS P
1 LoVe 12 37 31
2 IF Standard 12 30 29
3 RyPK-84 12 -5 19
4 K-Pallo 12 15 18
5 IK Myran II 12 -19 12
6 Golden Boys/Into 12 -20 9
7 VetU 12 -38 6

Skytteliga

Robin Hulden 4
Thomas Dalhem 4
Kevin Hulden 3
Mats Nyberg 3
Robert Dahlbacka 3
Hannes Laakso 1
Hannes Store 1
Linus Hansén 1
Lucas Hansén 1
Marcus Enroth 1
Marlo Brännkärr 1
Oma maali 1
Sami Viitasalo 1