Hattrick av Arttu Koivisto när TUS slog FC-92

Arttu Koivisto stod för ett hattrick när TUS besegrade FC-92 på hemmaplan i division 4 zon C2 herr i fotboll med 6–0 (3–0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Jarkko Ojala 2 och Elias Grahn.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att TUS slutar på sjunde plats, och FC-92 på tolfte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TUS tar emot FC-92 i serieavslutningen i division 4 zon C2 herr

Avspark

Sista matcherna i division 4 zon C2 herr i fotboll spelas i dag, och TUS och FC-92 möts på Terjärv, Forsbackaplan. Det blev seger i den senaste matchen för TUS, 6–0 mot NoStars på hemmaplan, FC-92 lyckades inte lika bra och blev besegrat av GBK II.

TUS är åtta i tabellen, medan FC-92 ligger tolva. Fyra poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TUS vann – efter Elias Grahns hattrick

Elias Grahn stod för tre mål när TUS vann mot NoStars på hemmaplan i division 4 zon C2 herr i fotboll. Till slut blev det 6–0 (5–0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Arttu Koivisto 2 och Aleksi Salminen.

Med en omgång kvar är TUS på sjunde plats i tabellen, medan NoStars är på nionde plats.

TUS möter FC-92 i nästa match hemma lördag 19 september 14.00. NoStars möter samma dag Jaro U23 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två omgångar kvar för TUS som möter NoStars på Terjärv, Forsbackaplan

Avspark

Division 4 zon C2 herr i fotboll är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för niondeplacerade TUS väntar ett möte med åttondeplacerade NoStars som gästar Terjärv, Forsbackaplan i kväll. NoStars form är sviktande, och laget förlorade tre matcher i rad, förutom senast då det blev 2–2 när man mötte LBK. Hemmalaget har sex matcher i rad utan seger.

TUS ligger nia i tabellen inför matchen, medan NoStars är åtta, på samma poäng.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerraden förlängd för FC Ylivieska – besegrade TUS

2–3 (1–1) blev resultatet när TUS och FC Ylivieska möttes på Terjärv, Forsbackaplan på onsdagen. I och med detta har FC Ylivieska tre raka segrar i division 4 zon C2 herr i fotboll, och efter den tuffa perioden är FC Ylivieska nu i riktigt bra form.

Atte Henttu gjorde TUS:s två mål. FC Ylivieskas gjordes av Tomas Hemmilä 2 och Mikael Nivala.

Med två omgångar kvar är TUS på nionde plats i tabellen, och FC Ylivieska är på femte plats.

I nästa match möter TUS NoStars hemma på onsdag 9 september 18.00. FC Ylivieska möter Friska Viljor fredag 11 september 18.30 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

6–1 mot TUS – nu är Myran ny serieledare

Myran och gästande TUS möttes i division 4 zon C2 herr i fotboll på torsdagen. Det slutade med seger för Myran vars segersiffror skrevs till 6–1 (3–1). I och med detta klättrade Myran upp till topp på tabellen, på samma poäng som Esse IK på andra plats. TUS ligger på åttonde plats i tabellen.

Det blev ett hattrick för Myrans Lukas Rasmus. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Markus Enlund, Rasmus Wassborr och Oskar Ylimäki, enda målskytt för TUS blev Elias Grahn.

Det här innebär att Myran nu har åtta segrar i följd och är bara tre segrar ifrån att gå igenom serien utan förlust.

Nästa motstånd för Myran är Esse IK. Lagen möts torsdag 3 september 18.30 på Nedervetil, Idrottsplan. TUS tar sig an FC Ylivieska hemma onsdag 2 september 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Myran kan ta sjunde raka segern i mötet med TUS

Avspark

I kväll är det dags för match för Myran som tar emot TUS på Nedervetil, Idrottsplan i division 4 zon C2 herr i fotboll. Sju segrar i rad, den senaste mot NoStars med 4–0, gör att Myran är nu på andra plats i tabellen. I den senaste matchen för TUS fick laget med sig en poäng efter 1–1 mot PeFF.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Yevhen Sabadash räddade poäng när TUS kryssade mot PeFF

I halvtid ledde PeFF matchen på bortaplan i division 4 zon C2 herr i fotboll mot TUS med 1–0, efter mål av Christian Ahlstedt. Men i andra halvlek jobbade sig TUS in i matchen, och kvitterade genom Yevhen Sabadash. Matchen slutade 1–1.

PeFF:s tränare Stefan Backman tyckte så här om matchen:

– Jag tyckte att vi blev bättre och bättre under den första halvleken, så inget att säga i halvtid. TUS var mer på hugget och målet de gjorde var ett resultat av deras tryck mot vårt mål. Efter målet tyckte jag att vi kom bättre framåt. Men som helhet så kom vi inte upp till vår normala nivå. Speciellt kantspelet var sämre än vanligt.

Det innebär att PeFF fortfarande är obesegrat den här säsongen, efter fem vinster och två oavgjorda matcher.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för TUS.

Med fyra omgångar kvar är TUS på sjätte plats i tabellen, och PeFF är på tredje plats.

I nästa match, torsdag 20 augusti 19.00, har TUS Myran borta på Nedervetil, Idrottsplan, medan PeFF spelar hemma mot LBK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ny segerjakt när starka PeFF möter TUS på bortaplan

Avspark

I dag är det dags för match för TUS som tar emot PeFF hemma på Terjärv, Forsbackaplan i division 4 zon C2 herr i fotboll. PeFF har sex matcher i rad med poäng inför mötet med sjundeplacerade TUS. TUS fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2–2 mot Jaro U23.

TUS är sjua i tabellen, medan PeFF ligger fyra. Tio poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.