IK

10 augusti kl 18:30 I-JBK - IK 1-1 Läs mer
Nästa match:
20 augusti
IK - ABC kl 13:00

I-JBK och IK delade på poängen efter 1-1

Det blev delad pott när I-JBK tog emot IK i division 4 Zon C1 herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).

– 75-25 i bollinnehav, 18-2 i skott på mål och ingen vinst, det är sjukt frustrerande resultatmässigt. Dock spelar vi bra och har roligt på plan, det är trots allt roligare än motståndaren, som skrek på domaren i 90 minuter, tyckte I-JBK:s tränare Lars Kjestrup, efter matchen.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 57:e minuten innan Christian Karv gav I-JBK ledningen.

I 66:e minuten nätade Atte Raja-Aho, och kvitterade för IK. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

I-JBK har två oavgjorda och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan IK har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var I-JBK:s tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att I-JBK ligger kvar på elfte plats i tabellen, och IK på sjunde plats.

I nästa match möter I-JBK Kraft II borta på onsdag 17 augusti 19.00. IK möter ABC/Strömsö lördag 20 augusti 13.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I-JBK vill bryta tunga trenden hemma mot IK

Avspark

I-JBK har sex matcher i rad utan seger i division 4 Zon C1 herr inför kvällens match på hemmaplan mot sjundeplacerade IK i fotboll. IK vann senast mot FC Korsholm med 1-0.

Senast lagen möttes slutade det med seger för IK på hemmaplan med 4-1.

IK har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot VPS-j och Kaskö IK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för IK mot FC Korsholm – Aatu Metsä-Ketelä matchhjälte

IK vann hemmamatchen mot FC Korsholm i division 4 Zon C1 herr i fotboll med 1–0. Aatu Metsä-Ketelä gjorde matchens enda mål i andra halvleken.

Segermålet för IK stod Aatu Metsä-Ketelä för efter 62 minuter.

IK har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan FC Korsholm har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var IK:s fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också FC Korsholms femte uddamålsförlust.

IK:s nya tabellposition är sjunde plats, medan FC Korsholm är på nionde plats.

I nästa match möter IK I-JBK borta på onsdag 10 augusti 18.30. FC Korsholm möter ABC/Strömsö tisdag 9 augusti 18.30 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

IK möter FC Korsholm hemma i dag

Avspark

På lördagen tar IK sig an FC Korsholm på hemmaplan på Honkalamäki N i division 4 Zon C1 herr i fotboll. FC Korsholm vann sin senaste match med 3-2 mot Kaskö IK, IK lyckades inte lika bra och förlorade mot Sporting Academy.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 2-2.

FC Korsholm har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sex försök.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jesse Hietikko målskytt när Sporting Academy sänkte IK

Målet i första halvleken av Jesse Hietikko blev matchens enda när Sporting Academy vann med 1-0 (1-0) borta mot IK i division 4 Zon C1 herr i fotboll.

Jesse Hietikko stod för Sporting Academys avgörande mål efter 32 minuter.

IK har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Sporting Academy har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var IK:s andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sporting Academys andra uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Sporting Academy nu ligger på tredje plats. IK är på åttonde plats.

I nästa omgång har IK FC Korsholm hemma på Honkalamäki N, lördag 6 augusti 13.00. Sporting Academy spelar borta mot I-JBK onsdag 3 augusti 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

IK möter Sporting Academy hemma i dag

Avspark

IK möter Sporting Academy på hemmaplan på lördagen på Honkalamäki N i division 4 Zon C1 herr. Det förlust för båda lagen senast, IK mot Kaskö IK med 3-4 och Sporting Academy med 1-4 mot VPS-j.

Sporting Academy vann lagens senaste möte med 7-2.

Sporting Academy har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot VPS-j, FC Korsholm och Sundom IF II.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hattrick av Farah Maslah Hassan när Kaskö IK slog IK

Farah Maslah Hassan stod för ett hattrick när Kaskö IK besegrade IK på bortaplan i division 4 Zon C1 herr i fotboll med 4-3 (3-2). Valeri Oleinik gjorde också ett mål för segrarna, målen för IK gjordes av Aatu Metsä-Ketelä 2 och Jesse Pelto-Piri.

Valeri Oleinik stod för Kaskö IK:s avgörande mål efter 87 minuter.

IK har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Kaskö IK har två vinster och tre förluster. Det här var Kaskö IK:s tredje uddamålsseger.

För IK gör resultatet att laget nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Kaskö IK är på sjätte plats.

IK tar sig an Sporting Academy i nästa match hemma lördag 30 juli 13.00. Kaskö IK möter FC Korsholm borta måndag 1 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Kaskö IK jagar nya poäng mot IK

Avspark

I kväll är det dags för match för IK som tar emot Kaskö IK hemma på Honkalamäki N i division 4 Zon C1 herr i fotboll. Kaskö IK vann mot Kungliga Wasa, 2-0, senast och bröt sin dystra svit på tre raka förluster. IK vann senast mot VPS-j med 5-4.

När lagen möttes senast, 7 maj på Braheplan TN, slutade det med seger för IK med 1-0.

Kaskö IK har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på fem försök hittills den här säsongen, mot Sporting Academy. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Teemu Ala-Ranta det stora utropstecknet när IK slog VPS-j

IK besegrade VPS-j hemma i division 4 Zon C1 herr i fotboll med 5-4 (4-3). Men mycket snack handlade om Teemu Ala-Ranta – som gjorde ett hattrick för IK. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Atte Raja-Aho och Tuomas Valli, målen för VPS-j gjordes av Arttu Kainulainen, Males Lombo, Marko Pirhonen och Tony Rekola.

VPS-js tränare Ville Kauppinen om matchen:

– Det var jämn match igen men inga poäng för oss. Vi hade en jättebra lägen för att göra vinstmålet i andra halvleken men det gick inte denna gång. Komment var från Jani Palomäki.

Segermålet för IK stod Atte Raja-Aho för efter 90 minuter.

IK har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan VPS-j har två vinster och tre förluster. Det här var IK:s tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också VPS-js fjärde uddamålsförlust.

För IK gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan VPS-j är på elfte plats.

Onsdag 27 juli 18.30 spelar IK hemma mot Kaskö IK. VPS-j möter Sporting Academy borta på Kristina plan N måndag 25 juli 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Matchdags igen när IK möter VPS-j

Avspark

Matchledigheten är över och VPS-j gästar i kväll IK på Honkalamäki N i division 4 Zon C1 herr i fotboll. Det förlust för båda lagen i förra matchen, IK mot Kungliga Wasa med 2-6 och VPS-j med 2-3 mot Virkiä.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för IK på bortaplan, 5-4.

VPS-j har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på fem försök hittills den här säsongen, mot I-JBK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 4 Zon C1

# Lag S MS P
1 Kraft II 17 63 45
2 Kungliga Wasa 16 29 37
3 Sporting Academy 17 23 31
4 Virkiä 16 0 26
5 ABC 15 9 24
6 FC Korsholm 17 0 20
7 Kaskö IK 16 -11 20
8 IK 16 -18 20
9 IF Hoppet 16 -15 17
10 VPS-j 17 -20 16
11 I-JBK 17 -28 12
12 Sundom IF II 16 -32 8

Skytteliga

Aatu Metsä-Ketelä 16
Teemu Ala-Ranta 5
Petri Haaparanta 3
Atte Raja-Aho 2
Jesse Pelto-Piri 2
Eero Rantanen 1
Niko Ranta 1
Tuomas Ala-Ranta 1
Tuomas Valli 1