FC Korsholm

24 september kl 14:00 Närpes Kraft II - FC Korsholm 6-2 Läs mer

Rijad Badnjevic det stora utropstecknet när Kraft II slog FC Korsholm

Kraft II besegrade FC Korsholm hemma i division 4 zon C1 herr i fotboll med 6-2 (3-2). Men mycket snack handlade om Rijad Badnjevic – som gjorde ett hattrick för Kraft II. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Edis Hodzic, Darko Letic och Dennis Norrback, målen för FC Korsholm gjordes av Shadreck Kasongo och Kristoffer Lintunen.

Kraft II har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan FC Korsholm har en oavgjord och fyra förluster.

Det här betyder att Kraft II slutar på första plats, och FC Korsholm på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kraft II möter FC Korsholm och jagar femte raka segern

Avspark

Kraft II tar emot FC Korsholm på Centralplan N i division 4 zon C1 herr i fotboll i dag. Segern mot Kaskö IK med 2-0 senast gör att Kraft II har fem segrar i rad och ligger på första plats i tabellen. FC Korsholm spelade I-JBK senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

FC Korsholm har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot ABC/Strömsö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I-JBK vann till slut – efter elva matcher i rad utan seger

I-JBK är tillbaka i vinnarspåret igen i division 4 zon C1 herr i fotboll. Detta efter seger, 4-2 (2-0), mot FC Korsholm borta på Centralidrottsplan N. Det var första segern efter elva matcher i rad utan seger.

– Förtjänt vinst, men onödigt att vi släpper motståndaren in i matchen. När vi leder med 3-0 och har chanser till 4-0, och istället giver bort 2 mål på 2 minuter, kommenterade I-JBK:s tränare Lars Kjestrup.

I-JBK tog en tidig ledning. Kalle Sandvik slog till, redan i 15:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 17:e minuten, genom Christian Hilden. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Philip Akinjobi och ökade ledningen för I-JBK.

I 69:e minuten slog Amos Mirindi till, och reducerade åt FC Korsholm.

FC Korsholm reducerade igen i 70:e minuten genom Izac Lombo. Fler mål än så blev det inte för FC Korsholm.

I-JBK ökade ledningen till 2-4 bara fem minuter senare på nytt genom Christian Hilden. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

FC Korsholm har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan I-JBK har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Med en omgång kvar är FC Korsholm på nionde plats i tabellen, och I-JBK är på elfte plats.

På lördag 24 september 14.00 spelar FC Korsholm borta mot Kraft II, och I-JBK hemma mot ABC/Strömsö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga FC Korsholm möter I-JBK på hemmaplan

Avspark

FC Korsholm behöver en seger när laget möter elfteplacerade I-JBK hemma på Centralidrottsplan N. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan vinst i division 4 zon C1 herr i fotboll, och ligger nu nia. I-JBK fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1-1 mot Kaskö IK.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 3-3.

I-JBK har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot IF Hoppet och Kaskö IK. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tuff match slutade med seger för Sporting Academy mot FC Korsholm

Det svängde i matchen i division 4 zon C1 herr i fotboll mellan Sporting Academy och FC Korsholm på Kristina plan N. Bortalaget FC Korsholm hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Sporting Academy matchen och vann till slut med 3-1.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Amos Mirindi till och gav FC Korsholm ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Adam Ziazikov träff och kvitterade för Sporting Academy.

Nieol Pallawala gav Sporting Academy ledningen med knappa kvarten kvar.

Och med fem minuter kvar att spela ökade Sporting Academy ledningen genom Elias Rantala. Därmed hade laget vänt matchen. 3-1-målet blev matchens sista.

Sporting Academy har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan FC Korsholm har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Med två omgångar kvar är Sporting Academy på tredje plats i tabellen, medan FC Korsholm är på åttonde plats.

I nästa match, onsdag 14 september, har Sporting Academy ABC/Strömsö borta på Vaskiluoto N 18.00, medan FC Korsholm spelar hemma mot I-JBK 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sporting Academy möter FC Korsholm i division 4 zon C1 herr

Avspark

Match igen för Sporting Academy när FC Korsholm gästar Kristina plan N i division 4 zon C1 herr i fotboll i kväll. Sporting Academy vann sin senaste match med 3-1 mot Kaskö IK, medan FC Korsholm spelade lika, 4-4, mot VPS-j senast.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Sporting Academy på bortaplan, 1-0.

FC Korsholm har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot ABC/Strömsö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott när FC Korsholm tog emot VPS-j

Hemmalaget FC Korsholm och VPS-j tog en poäng var i mötet i division 4 zon C1 herr i fotboll. Matchen slutade 4-4 (0-0).

FC Korsholm har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan VPS-j har två oavgjorda och tre förluster. Det här var FC Korsholms sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är FC Korsholm på sjunde plats i tabellen, och VPS-j är på nionde plats.

FC Korsholm möter Sporting Academy i nästa match borta torsdag 8 september 18.30. VPS-j möter samma dag ABC/Strömsö hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – VPS-j jagar nya poäng mot FC Korsholm

Avspark

FC Korsholm tar i kväll emot VPS-j på Centralidrottsplan N i division 4 zon C1 herr i fotboll. VPS-js tunga förslustsvit, tre matcher i rad med förlust, tog slut senast, när det blev lika mot Kaskö IK, 2-2. FC Korsholm spelade Virkiä senast och förlorade.

När lagen möttes senast, 15 juni på Palosaari N, slutade det med seger för VPS-j med 1-0.

VPS-j har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot I-JBK och Sporting Academy.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Virkiä höll undan och vann mot FC Korsholm

Hemmalaget Virkiä tog greppet om matchen mot FC Korsholm i första halvlek, och ledde med 3-0 i paus. I andra halvlek kom FC Korsholm närmare, men matchen i division 4 zon C1 herr i fotboll slutade 4-3 till Virkiä.

Oskari Koski blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål efter 84 minuter.

Virkiä gjorde första målet. Antti Takala gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Laget gjorde också 2-0 strax före halvtidsvilan, genom Jesse Lähteenmäki.

Virkiä gjorde också 3-0 strax före halvtidsvilan, genom Matias Lammi. Direkt efter pausen slog Ousman Bah till och reducerade åt FC Korsholm.

I 60:e minuten reducerade FC Korsholms Amos Mirindi på nytt.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Amos Mirindi ännu en gång och kvitterade för FC Korsholm.

Men med sex minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Oskari Koski. Det fastställde slutresultatet till 4-3.

Virkiä har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan FC Korsholm har tre vinster och två förluster. Det här var Virkiäs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också FC Korsholms sjätte uddamålsförlust.

Med fyra omgångar kvar är Virkiä på femte plats i tabellen, medan FC Korsholm är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Virkiä är ABC/Strömsö. Lagen möts tisdag 30 augusti 18.30 på Vaskiluoto N. FC Korsholm tar sig an VPS-j hemma onsdag 31 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Virkiä som möter FC Korsholm i dag

Avspark

I dag spelar Virkiä hemmamatch i division 4 zon C1 herr i fotboll mot FC Korsholm. FC Korsholm vann sin senaste match med 4-0 mot Sundom IF II, Virkiä lyckades inte lika bra och blev besegrat av Kaskö IK.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för FC Korsholm, med 2-0.

FC Korsholm har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot ABC/Strömsö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 4 zon C1

# Lag S MS P
1 Kraft II 22 88 60
2 Kungliga Wasa 22 26 44
3 Sporting Academy 22 31 43
4 ABC 22 16 37
5 Virkiä 22 4 36
6 IK 22 -31 29
7 Kaskö IK 22 -12 28
8 IF Hoppet 22 -15 27
9 VPS-j 22 -18 22
10 FC Korsholm 22 -9 21
11 I-JBK 22 -29 17
12 Sundom IF II 22 -51 8

Skytteliga

Amos Mirindi 6
Izac Lombo 5
Shadreck Kasongo 5
Ivan Ssekidde 4
Dido Matondo Diengo 3
Lukumanu Iddrisu 3
Dennis Akaho 1
Hamza Asem Mohammed Al-Jubori 1
Hussein Farman Wali 1
Kristoffer Lintunen 1
Mohammed Abdulqadir Shuriye 1
Mujtaba Almakases 1
Ousman Bah 1
Tchebwe Mbaya 1