SeMi

10 augusti kl 19:00 SeMi - ABC 1-2 Läs mer
Nästa match: Kanu - SeMi kl 19:30 Läs mer

Kanu med fem raka förluster i bagaget möter SeMi

Avspark

Kanu är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot femteplacerade SeMi hemma på Tekonurmi. Inför matchen har hemmalaget fem raka förluster i division 3 C1 dam i fotboll och ligger just nu nia i tabellen. SeMi spelade ABC/Strömsö senast och förlorade.

SeMi vann lagens senaste möte med 5-0.

SeMi är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst när SeMi tog emot JyPK

Söndagens möte på Keskuskenttä N blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget SeMi eller gästande JyPK lyckades få till det i avsluten, och matchen i division 2 2 C dam i fotboll slutade mållös, 0-0.

SeMi har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan JyPK har fyra vinster och en oavgjord. Det här var SeMis tredje oavgjorda match den här säsongen.

SeMi stannar därmed på sjätte plats, och JyPK på andra plats, i tabellen.

SeMi tar sig an HauPa i nästa match borta söndag 28 augusti 14.00. JyPK möter OTP borta söndag 21 augusti 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JyPK kan ta fjärde raka segern i mötet med SeMi

Avspark

I dag möter JyPK SeMi på bortaplan på Keskuskenttä N i division 2 2 C dam i fotboll. JyPK har fyra raka segrar, 2-0 mot GBK Girls i senaste matchen, och är tvåa i tabellen. SeMi vann sin senaste match med 4-0 mot SJK-j.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för JyPK på hemmaplan, 4-0.

JyPK är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

ABC/Strömsö fortsätter att vinna – har nu sju raka segrar

Det går fortsatt bra för ABC/Strömsö i division 3 C1 dam i fotboll. På onsdagen mötte laget SeMi på Prunttimäki 1 N och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot SeMi blev 2-1 (1-0).

– Vi gick in i matchen aningen nervösa på grund av otrolig spelarbrist. När matchen väl började visade vi snabbt hur duktigt vi kan spela tillsammans. Vinsten var välförtjänt och vi kämpade otroligt bra tillsammans! Vi tackar även våra två nyförvärv, Emmi och Méliah, för att de kunde komma och hjälpa oss idag, kommenterade ABC/Strömsös tränare Maria Aarnio.

Linn Hellström stod för ABC/Strömsös avgörande mål efter 69 minuter.

Matchen var mållös till ABC/Strömsö tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Tyra Juslin. Direkt efter pausen gjorde Henna-Maria Haapala mål och kvitterade för SeMi.

I 69:e minuten slog Linn Hellström till, och gav ABC/Strömsö ledningen. 1-2-målet blev matchens sista.

SeMi har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var ABC/Strömsös andra uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, SeMi på femte plats och ABC/Strömsö på tredje plats.

I nästa match möter SeMi Kanu borta på onsdag 17 augusti 18.30. ABC/Strömsö möter BK-48 måndag 15 augusti 19.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

ABC/Strömsö vill förlänga fina segersviten mot SeMi

Avspark

I kväll möts SeMi och ABC/Strömsö på Prunttimäki 1 N i division 3 C1 dam i fotboll. ABC/Strömsö har inför matchen sex segrar i rad, den senaste mot BK-48 med 5-3, och ligger nu trea i tabellen. SeMi fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Brändöpojkarna senast.

När lagen möttes senast, 2 juni på Vaskiluoto N, slutade det med seger för ABC/Strömsö med 6-2.

ABC/Strömsö har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på fem försök hittills den här säsongen, mot I-JBK och BK-48. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tilda Råtts gjorde två mål när SeMi vann mot SJK-j

Det blev SeMi som vann matchen borta mot SJK-j i division 2 2 C dam i fotboll på söndagen. 0-4 (0-2) slutade matchen.

Gästande SeMi startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Jennyfer Myllykoski slog till, redan i 17:e minuten.

Laget gjorde också 0-2 strax före halvtidsvilan, genom Tilda Råtts. Direkt efter pausen slog Venla Laitila till och ökade SeMis ledning.

SeMi gjorde också 0-4 genom Tilda Råtts i 74:e minuten. 0-4-målet blev matchens sista.

SJK-j har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan SeMi har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att SJK-j nu ligger på sjunde plats i tabellen, och SeMi är på sjätte plats.

Nästa motstånd för SJK-j är OTP. Lagen möts lördag 13 augusti 15.00 på Heinäpää konstgräsplan i Uleåborg. SeMi tar sig an JyPK hemma söndag 14 augusti 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – SJK-j jagar nya poäng mot SeMi

Avspark

I dag möter SJK-j SeMi på hemmaplan på OmaSp Stadion TN i division 2 2 C dam i fotboll. SJK-js tunga förslustsvit, tre matcher i rad med förlust, tog slut senast, när det blev vinst mot Esse IK, 4-1. I den senaste matchen för SeMi fick laget med sig en poäng efter 2-2 mot OTP.

Senast lagen möttes slutade det med seger för SJK-j på bortaplan med 3-2.

SeMi är ganska bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Brändöpojkarna ny serieledare efter 4-0 mot SeMi

Det blev 4-0 (2-0) hemma för Brändöpojkarna mot SeMi i torsdagens match. Därmed är laget serieledare i division 3 C1 dam i fotboll, tre poäng före Närpes Kraft, efter tolv spelade matcher. Närpes Kraft har dock en match mindre spelad. SeMi ligger på femte plats i tabellen.

Det var hemmaseger nummer sju i rad för Brändöpojkarna.

Brändöpojkarna startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Sofia Martin till.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 17:e minuten, genom Jessica Kantola. Direkt efter pausen slog Hanna Panula till och ökade Brändöpojkarnas ledning.

Till slut kom också 4-0 genom Jessica Kantola som ökade Brändöpojkarnas ledning i 85:e minuten. 4-0-målet blev matchens sista.

Brändöpojkarna har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan SeMi har tre vinster och två förluster.

Brändöpojkarna tar sig an Virkiä i nästa match borta onsdag 10 augusti 18.00. SeMi möter samma dag 19.00 ABC/Strömsö hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlusten senast – Brändöpojkarna möter SeMi

Avspark

Tio matcher lång blev Brändöpojkarnas segersvit bruten innan 0-1-resultatet mot Närpes Kraft/2. I kväll spelar laget hemma mot SeMi i division 3 C1 dam i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för SeMi, 5-1 mot Virkiä på bortaplan.

Brändöpojkarna vann lagens senaste möte med 10-0.

SeMi är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SeMi lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot OTP

OTP hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot SeMi i division 2 2 C dam i fotboll. Men i andra halvlek kom SeMi mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Matchen var mållös till OTP tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Minda Ala-Aho. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Doe Meh träff och kvitterade för SeMi.

SeMi gjorde också 2-1 i 65:e minuten när Venla Laitila hittade rätt.

OTP:s Anni Kairamo gjorde 2-2 i 69:e minuten. 2-2-målet blev matchens sista.

SeMi har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan OTP har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var SeMis andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att SeMi ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och OTP på sjätte plats.

Söndag 7 augusti 14.00 spelar SeMi borta mot SJK-j. OTP möter Esse IK hemma på Castren TN lördag 6 augusti 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 3 C1

# Lag S MS P
1 FC Brändöpojkarna 13 55 36
2 Närpes Kraft 12 60 33
3 ABC 12 11 24
4 I-JBK 12 9 22
5 SeMi 13 -2 21
6 BK-48 13 11 19
7 FC Sport-j II 13 -6 15
8 IK 13 -20 11
9 Kanu 13 -65 4
10 Virkiä 12 -53 1

Skytteliga

Annukka Kattelus 6
Venla Laitila 5
Vivian Helin 4
Iida Salmivuori 3
Minea Viita 3
Minttu-Maaria Rajala 3
Jennyfer Myllykoski 2
Noora Kimpimäki 2
Oma maali 2
Doe Meh 1
Hanne Kohtakangas 1
Henna-Maria Haapala 1
Lotta Prinkkilä 1
Mikaela Lindh 1
Sanni Sillanpää 1
Silja Kurki 1