SuSi

14 september kl 18:00 ABC - SuSi 2-4 Läs mer

ABC föll mot SuSi - trots ledning i halvtid

I halvtid var hemmalaget ABC i ledningen med 2–1. Men SuSi vände - och vann. Till slut blev det 2–4 (2–1) i matchen i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll. Målskyttarna som fixade segern för SuSi var Jari Söderman, Marko Hjerpe, Vrana Armin och Jouni Pakkanen, medan målen för ABC gjordes av Kelvin Edu och Tim Weegar.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista omgången när ABC möter fjärdeplacerade SuSi

Avspark

ABC möter SuSi på hemmaplan i sista omgången av division 5 Division 5 Vasadistriktet i kväll. SuSi har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad. ABC blev utan poäng i senaste matchen, mot APV. Senast lagen möttes slutade det med seger för SuSi på hemmaplan med 1–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SuSi fortsätter att vinna - har nu fem raka segrar

Det går fortsatt bra för SuSi i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll. På tisdagen mötte laget SJK-j på Roparnäs och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot SJK-j blev 2–0 (0–0). Första halvlek var mållös, i andra halvlek var SuSi det starkaste laget. Målgörare för SuSi var Jouni Pakkanen och Marko Hjerpe, som gjorde ett mål var. För SuSi gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan SJK-j är på andra plats. I nästa omgång har SuSi ABC borta på Vasklot, fredag 14 september 18.00. SJK-j spelar hemma mot Sisu-Pallo II tisdag 11 september 18.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SuSi med fyra segrar i rad möter SJK-j

Avspark

I kväll möts SuSi och SJK-j på Roparnäs i division 5 Division 5 Vasadistriktet. SuSi har fyra raka segrar, den senaste mot Sisu-Pallo II med 4–1, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. SJK-j har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 0–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sisu-Pallo II kunde inte stoppa formstarka SuSi

Sisu-Pallo II och SuSi möttes på torsdagen på KTN, Seinäjoki. SuSi hade tre vinster i rad i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 1–4 (1–1). Aweys Ibrahim Abdifatah gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Abdi Ahmed Abaas och Thomas Backman, målet för Sisu-Pallo II gjordes av Romal Seddiqi. Med två omgångar kvar är Sisu-Pallo II på tionde plats i tabellen, medan SuSi är på femte plats. I nästa match möter Sisu-Pallo II TeTe borta på onsdag 5 september 19.00. SuSi möter SJK-j tisdag 4 september 18.30 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SuSi vill förlänga fina segersviten mot Sisu-Pallo II

Avspark

I kväll möter SuSi Sisu-Pallo II på bortaplan på KTN, Seinäjoki i division 5 Division 5 Vasadistriktet. SuSi har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot TeTe med 2–1 och ligger nu femma i tabellen. Sisu-Pallo II förlorade sin senaste match med 0–3 mot APV. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för SuSi, med 9–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mikko Rintamäki och Marko Hjerpe matchvinnare borta mot TeTe

En jämn match slutade till slut med seger för SuSi som vann matchen borta mot TeTe i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll på tisdagen. 1–2 (1–1) slutade matchen. Matchen blev den fjärde i rad utan seger för TeTe. SuSis målskyttar var Mikko Rintamäki och Marko Hjerpe, medan Kenan Kelmendi gjorde målet för TeTe. Med tre omgångar kvar är TeTe på elfte plats i tabellen, och SuSi är på fjärde plats. I nästa match möter TeTe IK borta på fredag 31 augusti 18.30. SuSi möter Sisu-Pallo II torsdag 30 augusti 19.30 borta.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga TeTe på segerjakt mot SuSi hemma

Avspark

TeTe jagar en seger när laget möter femteplacerade SuSi hemma på Ehnvallen. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 5 Division 5 Vasadistriktet. Det blev seger i den senaste matchen för SuSi, 5–2 mot APV på hemmaplan. SuSi vann lagens senaste möte med 5–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Marko Hjerpe fixade segern för SuSi i matchen mot APV

Det blev ett hattrick för SuSis Marko Hjerpe i matchen mot APV i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll. SuSi vann på hemmaplan med 5–2 (2–1). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Joni Kuokkanen och Juha Matikainen, målen för APV gjordes av Antti Aho och Veli Vainionpää. Det betydde femte matchen i rad utan seger för APV. Resultatet innebär att SuSi ligger kvar på fjärde plats och APV på sjunde plats i tabellen. Nästa gång lagen spelar i serien är tisdag 21 augusti. Då möter SuSi TeTe på Ehnvallen 19.00. APV tar sig an Karhu hemma 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga APV på segerjakt mot SuSi borta

Avspark

APV jagar en seger när laget möter fjärdeplacerade SuSi borta på Roparnäs. Inför kvällens match har bortalaget fyra matcher i rad utan seger i division 5 Division 5 Vasadistriktet. Det blev seger i den senaste matchen för SuSi, 8–0 mot Karhu hemma. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för SuSi, med 5–3.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 5 Vasadistriktet

# Lag S MS P
1 ABC/Strömsö 22 42 52
2 SJK-j 22 71 50
3 IF Hoppet 22 57 48
4 IK 22 36 46
5 SuSi 22 30 45
6 FC KoMu 22 0 31
7 APV 22 16 29
8 Sundom IF II 22 -9 27
9 ABC 22 -17 23
10 TeTe 22 -30 17
11 Sisu-Pallo II 22 -33 15
12 Karhu 22 -163 0

Skytteliga

Marko Hjerpe 14
Jouni Pakkanen 8
Juha-Petteri Knookala 7
Veli-Matti Suomela 5
Esa Höykinpuro 3
Kimmo Lintala 3
Mikko Rintamäki 3
Thomas Backman 3
Aweys Ibrahim Abdifatah 2
Juha-Matti Myllykangas 2
Mikko Kuusisto 2
Teppo Haakana 2
Vrana Armin 2
Abdi Ahmed Abaas 1
Jari Söderman 1
Jere Ala-Jokimäki 1
Joni Kuokkanen 1
Juha Matikainen 1
Valtteri Pajunen 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.