ABC

14 september kl 18:00 ABC - SuSi 2-4 Läs mer

ABC föll mot SuSi - trots ledning i halvtid

I halvtid var hemmalaget ABC i ledningen med 2–1. Men SuSi vände - och vann. Till slut blev det 2–4 (2–1) i matchen i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll. Målskyttarna som fixade segern för SuSi var Jari Söderman, Marko Hjerpe, Vrana Armin och Jouni Pakkanen, medan målen för ABC gjordes av Kelvin Edu och Tim Weegar.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista omgången när ABC möter fjärdeplacerade SuSi

Avspark

ABC möter SuSi på hemmaplan i sista omgången av division 5 Division 5 Vasadistriktet i kväll. SuSi har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad. ABC blev utan poäng i senaste matchen, mot APV. Senast lagen möttes slutade det med seger för SuSi på hemmaplan med 1–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

APV på hemmaplan mot ABC i division 5 Division 5 Vasadistriktet

Avspark

Serien är snart färdigspelad. I näst sista omgången möts i dag sjundeplacerade APV och åttondeplacerade ABC på Keskusta, Alavus. ABC:s form är sviktande, och laget förlorade fem matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Karhu med 6–0. APV förlorade sin senaste match med 1–3 mot SJK-j. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för ABC, med 3–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen seger för ABC mot Karhu

Det blev fem förluster i rad för ABC i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll. Men hemma mot Karhu kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen på Vasklot slutade 6–0 (3–0). Kelvin Edu gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Mats Bystedt, Jonas Åbrandt, Joni Koski och Robin Käld. Det här betyder att ABC ligger på åttonde plats i tabellen, och Karhu är på tolfte och sista plats. I nästa match möter ABC APV borta på lördag 8 september 14.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

ABC med fem raka förluster i bagaget möter Karhu

Avspark

ABC är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot tolfteplacerade Karhu hemma på Vasklot. Inför matchen har hemmalaget fem raka förluster i division 5 Division 5 Vasadistriktet och ligger just nu nia i tabellen. Bortalaget har fem förluster i rad, senaste mot SJK-j med 0–5. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för ABC på bortaplan, 5–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlust för ABC på bortaplan mot IK

ABC förlorade mötet med IK borta med 1–5 (1–3) i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll på torsdagen. Resultatet innebär att ABC nu har fem förluster i rad. Petri Haaparanta gjorde tre mål och Aapo Metsä-Ketelä dom andra två målen för IK, målet för ABC gjordes av Aleksi Hemminki. IK:s nya tabellposition är tredje plats, medan ABC är på nionde plats. ABC tar sig an Karhu i nästa match hemma tisdag 28 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga ABC möter IK på bortaplan

Avspark

Den senaste tiden har varit riktigt tung för ABC i division 5 Division 5 Vasadistriktet, som nu söker efter ett trendbrott borta mot femteplacerade IK. Bortalaget har inför matchen fyra raka förluster, och har halkat ner till nionde plats i tabellen. IK har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade ABC. ABC vann lagens senaste möte med 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Andre Snåre avgjorde när ABC/Strömsö sänkte ABC

Målet i första halvleken av Andre Snåre blev matchens enda. ABC/Strömsö vann med 1–0 (1–0) hemma mot ABC i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll. Resultatet innebär att ABC nu har fyra förluster i rad. ABC/Strömsö stannar därmed i serieledning, och ABC på nionde plats, i tabellen. ABC/Strömsö tar sig an FC KoMu i nästa match borta tisdag 28 augusti 19.00. ABC möter IK borta torsdag 23 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast - ABC/Strömsö vill ha revansch i mötet med ABC

Avspark

ABC/Strömsös segerrad på tre raka matcher bröts senast mot SJK-j. Nu match för ABC/Strömsö hemma mot ABC i division 5 Division 5 Vasadistriktet. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot IF Hoppet med 0–3. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för ABC/Strömsö, med 1–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 5 Vasadistriktet

# Lag S MS P
1 ABC/Strömsö 22 42 52
2 SJK-j 22 71 50
3 IF Hoppet 22 57 48
4 IK 22 36 46
5 SuSi 22 30 45
6 FC KoMu 22 0 31
7 APV 22 16 29
8 Sundom IF II 22 -9 27
9 ABC 22 -17 23
10 TeTe 22 -30 17
11 Sisu-Pallo II 22 -33 15
12 Karhu 22 -163 0

Skytteliga

Kelvin Edu 10
Mats Bystedt 8
Robin Käld 4
Jonas Åbrandt 3
Aleksi Hemminki 2
Jaakko Tiukkanen 2
Johan Vikström 2
Juho Tiukkanen 2
Stefan Grönholm 2
Tim Weegar 2
Andreas Gref 1
Arthur Bergkulla 1
Elias Brännbacka 1
Joni Koski 1
Nico Höglund 1
Thomas Backman 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.