SJK-j

8 oktober kl 12:30 SJK-j - VPS Akatemia 1-0 Läs mer

Elari Hautamäki avgjorde när SJK-j sänkte VPS Akatemia

Målet i andra halvleken av Elari Hautamäki blev matchens enda. SJK-j vann med 1-0 (0-0) hemma mot VPS Akatemia i division 3 herrar i fotboll.

Elari Hautamäki stod för SJK-js avgörande mål efter 48 minuter.

SJK-j har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan VPS Akatemia har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var SJK-js tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också VPS Akatemias andra uddamålsförlust.

Serien är nu färdigspelad. SJK-j slutar på sjätte plats, och VPS Akatemia på första plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VPS Akatemia med tre raka segrar – möter SJK-j

Avspark

I dag möter VPS Akatemia SJK-j på bortaplan på Jouppilavuori TN i division 3 herrar i fotboll. VPS Akatemia har tre segrar i rad, senast med 4-1 mot VPV, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. SJK-j vann sin senaste match med 3-1 mot Norrvalla FF.

När lagen möttes senast, 19 juli på Elisa Stadion TN, slutade det med seger för VPS Akatemia med 4-2.

VPS Akatemia är rätt bra på bortaplan, och har sex segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Underläge i halvtid – då vände SJK-j och vann

Hemmalaget Norrvalla FF hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i division 3 herrar i fotboll. Men SJK-j vände på matchen och vann till slut med 3-1.

Norrvalla FF startade matchen bäst och tog ledningen. Benoit Junior Sagna gjorde målet, redan i 19:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Nico Rajala och kvitterade för SJK-j.

Först med nio minuter kvar att spela tog SJK-j ledningen genom Nico Rajala.

1-3-målet kom i 90:e minuten, när Nico Rajala gjorde mål som med målet fullbordade sitt hattrick. Rajala fullbordade därmed lagets vändning. 1-3-målet blev matchens sista.

Nico Rajala gjorde tre mål för SJK-j.

Norrvalla FF har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan SJK-j har tre vinster och två förluster.

Med en omgång kvar är Norrvalla FF på tionde plats i tabellen, medan SJK-j är på sjätte plats.

Norrvalla FF tar sig an FC Kiisto i nästa match borta lördag 8 oktober 13.00. SJK-j möter samma dag 14.00 VPS Akatemia hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norrvalla FF möter SJK-j i division 3 herrar

Avspark

På lördagen tar Norrvalla FF sig an SJK-j på hemmaplan på Centralidrottsplan N i division 3 herrar i fotboll. Lagen vann senast, SJK-j med 3-1 mot VPV och Norrvalla FF med 3-2 mot Sundom IF.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för SJK-j på hemmaplan, 6-0.

SJK-j har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SJK-j slog VPV efter Elari Hautamäkis dubbel

Det blev SJK-j som gick segrande ur mötet med VPV i division 3 herrar i fotboll på bortaplan, med 3-1 (1-0).

SJK-j gjorde första målet. Joonas Kuivalainen gjorde målet, redan i elfte minuten. Det dröjde innan nästa mål kom. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Elari Hautamäki träff och ökade ledningen för SJK-j.

Samuel Säily reducerade för VPV i 79:e minuten. Fler mål än så blev det inte för VPV.

1-3-målet kom i 90:e minuten, när Elari Hautamäki åter igen gjorde mål. 1-3-målet blev matchens sista.

VPV har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan SJK-j har två vinster och tre förluster.

Med två omgångar kvar är VPV på elfte plats i tabellen, och SJK-j är på sjunde plats.

I nästa omgång har VPV VPS Akatemia borta på Lemonsoft Stadion, tisdag 27 september 19.30. SJK-j spelar borta mot Norrvalla FF lördag 1 oktober 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VPV möter SJK-j hemma i kväll

Avspark

Dags för match – VPV möter SJK-j på hemmaplan på Palosaari N i division 3 herrar i fotboll. I den senaste matchen för VPV fick laget med sig en poäng efter 2-2 mot NIK, SJK-j blev besegrat av Sundom IF (2-3).

Senast lagen möttes slutade det med seger för SJK-j på hemmaplan med 4-0.

SJK-j har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot FC Ylivieska, Esse IK och Sundom IF.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sundom IF tog hem mötet med SJK-j på OmaSp Stadion TN

Sundom IF tog till slut hem segern mot SJK-j i matchen borta på OmaSp Stadion TN på torsdagen. Matchen i division 3 herrar i fotboll slutade 2-3 (1-2).

Segern var Sundom IF:s sjunde på de senaste åtta matcherna.

SJK-j startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Erno Ruismäki till.

Sundom IF kvitterade till 1-1 i 24:e minuten, genom Jesse Kankaanpää.

Laget tog också ledningen i 33:e minuten, åter igen genom Jesse Kankaanpää. Först med nio minuter kvar att spela ökade Sundom IF ledningen genom Jesse Kankaanpää som med målet fullbordade sitt hattrick.

Reduceringen till 2-3 kom i 90:e minuten, när Jesse Koski gjorde mål för SJK-j. Mer än så blev det dock inte för SJK-j.

Jesse Kankaanpää gjorde tre mål för Sundom IF.

SJK-j har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna. Det här var SJK-js andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sundom IF:s tredje uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är SJK-j på åttonde plats i tabellen, och Sundom IF är på fjärde plats.

Torsdag 22 september spelar SJK-j borta mot VPV 17.45 och Sundom IF mot Norrvalla FF borta 18.00 på Centralidrottsplan N.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SJK-j möter Sundom IF i division 3 herrar

Avspark

SJK-j möter Sundom IF hemma i kväll i division 3 herrar i fotboll. Sundom IF vann senast mot Esse IK med 6-1, SJK-j blev besegrat av NIK.

När lagen möttes senast, 21 juni på Sundom Arena N, slutade det med seger för SJK-j med 1-0.

Sundom IF har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hattrick av Belmin Besic när NIK slog SJK-j

Belmin Besic stod för ett hattrick när NIK besegrade SJK-j på hemmaplan i division 3 herrar i fotboll med 4-1 (0-1). Thomas Kula gjorde också ett mål för segrarna, enda målskytt för SJK-j blev Tommi Kukila.

NIK har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan SJK-j har en vinst och fyra förluster.

Med fyra omgångar kvar är NIK på nionde plats i tabellen, medan SJK-j är på sjunde plats.

Torsdag 15 september möter NIK VPV borta 18.00 och SJK-j möter Sundom IF hemma 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – SJK-j jagar nya poäng mot NIK

Avspark

I kväll möter SJK-j NIK på bortaplan på Skogsvallen N i division 3 herrar i fotboll. Segern mot Esse IK, 3-1, gjorde att SJK-j bröt sin tre matcher långa förlustsvit. NIK blev utan poäng i mötet med Sporting senast.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 2-2.

SJK-j har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot FC Ylivieska, Esse IK och Sundom IF.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 3 herrar

# Lag S MS P
1 VPS Akatemia 22 39 49
2 Sporting 22 36 48
3 Korsnäs FF 22 42 47
4 Sundom IF 22 20 40
5 FC Kiisto 22 12 37
6 SJK-j 22 12 37
7 KPV Akatemia 22 15 34
8 Esse IK 22 4 33
9 NIK 22 -9 21
10 VPV 22 -36 20
11 Norrvalla FF 22 -27 17
12 FC Ylivieska 22 -108 0

Skytteliga

Elari Hautamäki 12
Nico Rajala 6
Elias Kulmala 5
Eemeli Honkola 4
Joonas Kuivalainen 4
Tommi Kukila 4
Erno Ruismäki 3
Jesse Koski 2
Akseli Tervaniemi 1
Daniel Hietala 1
Henri Kallio 1
Joona Lautamaja 1
Oma maali 1
Oskari Väistö 1
Roope Takala 1
Santeri Kotila 1
Taavi Kangaskokko 1
Vili-Verneri Tuisku 1