Brändöpojkarna

6 september kl 18:30 Brändöpojkarna - Närpes Kraft 0-0 Läs mer

Brändöpojkarna besegrade IK – är ny serieledare

Damtrean Vasadistriktet i fotboll har en ny serieledare: Brändöpojkarna. Laget mötte IK borta, på Honkalamäki, på tisdagen och vann med 4–0 (2–0). Brändöpojkarna ligger på samma poäng som BK-48 i tabellen. IK ligger på fjärde plats. För Brändöpojkarna var det Ellen Kuula, Emma Brandt, Kajsastina Granlid och Sonja Lapinoja som blev målskyttar och fixade segern.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

IK och Brändöpojkarna möts i sista omgången

Avspark

IK tar emot Brändöpojkarna hemma i sista omgången i kväll i Damtrean Vasadistriktet i fotboll. Brändöpojkarna har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för IK. IK förlorade sin senaste match med 0–1 mot VIFK/3. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när Brändöpojkarna krossade SAIK på Brändö plan

Brändöpojkarna hade inga problem med SAIK i Damtrean Vasadistriktet i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8–0 (6–0). Resultatet betyder också att Brändöpojkarna har hållit nollan i tre matcher i rad. Brändöpojkarnas målskyttar var Emma Brandt 2, Ellen Kuula 2, Sandra Hallvar, Sonja Lapinoja, Kajsastina Granlid och Janika Hinders. För Brändöpojkarna gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan SAIK är på elfte plats. Nästa motstånd för Brändöpojkarna är IK. Lagen möts tisdag 9 juli 18.30 på Honkalamäki. SAIK tar sig an FC Sport-j II hemma onsdag 10 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga SAIK möter Brändöpojkarna på bortaplan

Avspark

Den senaste tiden har varit riktigt tung för SAIK i Damtrean Vasadistriktet i fotboll, som nu söker efter ett trendbrott borta mot fjärdeplacerade Brändöpojkarna. Bortalaget har inför matchen fyra raka förluster, och har halkat ner till elfte plats i tabellen. Brändöpojkarna har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med elfteplacerade SAIK. Gästande SAIK spelade inte i Damtrean Vasadistriktet förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Defensiv genomklappning när VIFK/3 föll mot Brändöpojkarna

VIFK/3 hade en riktigt tung match borta mot Brändöpojkarna, och förlorade med hela 0–7 (0–3) i Damtrean Vasadistriktet i fotboll. Kajsastina Granlid gjorde fyra mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Sonja Lapinoja 2 och Jessica Kantola. Med två omgångar kvar är Brändöpojkarna på fjärde plats i tabellen, medan VIFK/3 är på sjunde plats. I nästa omgång har VIFK/3 IK hemma på Brändö plan, måndag 1 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar VIFK/3 på bortaplan mot Brändöpojkarna

Avspark

Dags för match - VIFK/3 möter Brändöpojkarna på bortaplan på Brändö plan i Damtrean Vasadistriktet i fotboll. Brändöpojkarna har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med sjätteplacerade VIFK/3. VIFK/3 är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar I-JBK på hemmaplan mot Brändöpojkarna

Avspark

I-JBK spelar hemma på Jungsund mot Brändöpojkarna i Damtrean Vasadistriktet i fotboll i kväll. I-JBK har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Brändöpojkarna. När lagen möttes förra säsongen blev resultatet 2–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Norrvalla FF borta mot Brändöpojkarna

Avspark

Norrvalla FF gästar Brändö plan för match mot Brändöpojkarna i Damtrean Vasadistriktet i fotboll i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för Brändöpojkarna, 15–0 mot SoPS/T15 hemma. Brändöpojkarna är fyra i tabellen, medan Norrvalla FF ligger tia. Tio poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Damtrean Övre slutserien

# Lag S MS P
1 VIFK II 5 30 13
2 SeMi 4 8 10
3 BK-48 4 1 7
4 I-JBK 5 -7 7
5 Brändöpojkarna 5 -13 1
6 Kraft 5 -19 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.