LoVe/II

7 augusti kl 19:00 Sääripotku/II - LoVe/II 5-2 Läs mer
Nästa match:
23 augusti
FoBK - LoVe/II kl 19:00

I dag spelar LoVe/II hemma mot Väsymättömät

Avspark

Dags för match - LoVe/II möter Väsymättömät på hemmaplan på Keskuskenttä, Lohtaja i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. Båda lagen förlorade senast, LoVe/II:s match mot Sääripotku/II slutade 2–5 och Väsymättömäts möte med MunU blev 2–3. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sääripotku/II slog LoVe/II på hemmaplan

Det blev Sääripotku/II som vann mötet i division 7 MÖ-distriktet i fotboll på hemmaplan mot LoVe/II, med 5–2 (1–1). Målgörarna för Sääripotku/II var Jesse Roukala, Arttu Koivisto, Eero Hietamäki, Juho Paananen och Joonatan Liedes. Eetu Jelekäinen och Markus Kangasvieri gjorde LoVe/II:s mål. Det här betyder att Sääripotku/II ligger på sjätte plats i tabellen, och LoVe/II är på åttonde plats. I nästa match möter Sääripotku/II Väsymättömät borta på fredag 23 augusti 19.00. LoVe/II möter Väsymättömät lördag 17 augusti 15.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - LoVe/II jagar nya poäng mot MunU

Avspark

I kväll är det dags för match för LoVe/II som tar emot MunU hemma på Kitinkankaan urheilukenttä, Kannus i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. LoVe/II bröt sin dystra svit på fem matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot HBK II, 3–2. MunU har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade LoVe/II. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efterlängtad seger för LoVe/II - bröt förlustsviten mot HBK II

Det har varit en tung period med fem förluster i rad för LoVe/II i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. Men borta mot HBK II bröts den tuffa sviten. Det blev 2–3 (2–1) i matchen på Hovsala plan, Kronoby. Hemmalaget HBK II hade alltså greppet i halvtid och ledde med 2–1. Men LoVe/II vände på matchen och vann till slut. Timi Kopsala gjorde två mål och Roope Heinonen ett mål för LoVe/II, målen för HBK II gjordes av Rasmus Bjon och Christian Hagnäs. Det här betyder att HBK II är kvar i serieledning, och LoVe/II stannar på åttonde plats, i tabellen. Torsdag 1 augusti 18.30 spelar HBK II borta mot EU. LoVe/II möter MunU hemma på Kitinkankaan urheilukenttä, Kannus fredag 26 juli 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

LoVe/II med fem raka förluster i bagaget möter HBK II

Avspark

LoVe/II är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 7 MÖ-distriktet i fotboll, och skulle behöva ta poäng mot HBK II borta på Hovsala plan, Kronoby. Inför matchen har bortalaget fem förluster i rad. HBK II vann senast mot FoBK med 5–0. LoVe/II är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Ylivieska/III slog LoVe/II efter Tuomas Nummelas dubbel

Det blev FC Ylivieska/III som gick segrande ur mötet i division 7 MÖ-distriktet på hemmaplan mot LoVe/II, med 3–0 (1–0). Resultatet innebär att LoVe/II nu har fem förluster i rad. Tuomas Nummela gjorde två och Tuomas Nikula ett mål för FC Ylivieska/III. I tabellen innebär det här att FC Ylivieska/III nu ligger på sjätte plats. LoVe/II är på åttonde plats. I nästa omgång har FC Ylivieska/III FoBK hemma på Safarin puistostadion, Ylivieska, fredag 19 juli 18.30. LoVe/II spelar borta mot HBK II tisdag 23 juli 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fyra förluster i rad - nu hoppas LoVe/II på seger mot FC Ylivieska/III

Avspark

LoVe/II jagar en seger när laget möter sjundeplacerade FC Ylivieska/III borta på Safarin puistostadion, Ylivieska. Inför kvällens match har bortalaget fyra förluster i rad i division 7 MÖ-distriktet i fotboll, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. FC Ylivieska/III fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0–0 mot MunU. Båda lagen är nya i division 7 MÖ-distriktet i år.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Storseger för FC Goats hemma mot LoVe/II

FC Goats hade en riktig målfest när man besegrade LoVe/II hemma på Keskuskenttä, Kälviä i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. FC Goats vann med hela 8–0 (3–0). Det betydde femte matchen i rad utan seger för LoVe/II. För FC Goats var det Sead Haxhija 2, Oula Airiola 2, Tuomo Marttila, Jussi Porkola, Jonathan Marjeta och Atte Lassila som blev målskyttar och fixade segern. I tabellen innebär det här att FC Goats nu ligger på andra plats. LoVe/II är på åttonde plats. Onsdag 10 juli 19.00 spelar FC Goats hemma mot Sääripotku/II. LoVe/II möter FC Ylivieska/III borta på Safarin puistostadion, Ylivieska lördag 13 juli 12.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga LoVe/II på segerjakt mot FC Goats borta

Avspark

LoVe/II jagar en seger när laget möter tredjeplacerade FC Goats borta på Keskuskenttä, Kälviä. Inför kvällens match har bortalaget fyra matcher i rad utan seger i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. FC Goats förlorade sin senaste match med 2–5 mot MunU. Båda lagen är nya i division 7 MÖ-distriktet i år.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 7 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 FC Goats 13 11 24
2 FC Ylivieska/III 13 48 23
3 MunU 11 22 22
4 HBK II 12 4 20
5 Väsymättömät 12 8 19
6 Sääripotku/II 12 4 16
7 EU 12 -27 14
8 LoVe/II 10 -31 9
9 FoBK 13 -39 5

Skytteliga

Timi Kopsala 4
Eetu Jelekäinen 2
Tom Åstrand 2
Eetu Leppänen 1
Elias Ritola 1
Harri Keskisipilä 1
Markus Kangasvieri 1
Roope Heinonen 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.