FC United

24 september kl 16:30 FC United - JyPK 1-2 Läs mer
Nästa match:
2 oktober
SeMi - FC United kl 15:00

JyPK höll undan och vann mot FC United

Bortalaget JyPK tog greppet om matchen mot FC United i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek kom FC United närmare, men matchen i division 2 damer i fotboll slutade 2-1 till JyPK.

JyPK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Minttu Laaksonen till.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 17:e minuten, genom Ella-Rosa Huusko. Moa Boström reducerade för FC United med knappa kvarten kvar. Mer än så blev det dock inte för FC United.

FC United har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan JyPK har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var FC Uniteds andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även JyPK:s sjunde uddamålsseger.

Med en omgång kvar är FC United på femte plats i tabellen, och JyPK är på andra plats.

FC United tar sig an SeMi i nästa match borta söndag 2 oktober 15.00. JyPK möter samma dag 14.00 OTP hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC United mot JyPK på Västerplan TN i näst sista omgången

Avspark

Division 2 damer i fotboll är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för femteplacerade FC United väntar ett möte med andraplacerade JyPK som gästar Västerplan TN i dag. Både FC United och JyPK förlorade senast med samma siffror, 1-5.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för JyPK på hemmaplan, 3-2.

JyPK är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SJK-j tog rättvis seger mot FC United

SJK-j startade bra i matchen mot FC United på hemmaplan på söndagen. Och 3-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 5-1 i matchen i division 2 damer i fotboll.

Segern var SJK-js fjärde på de senaste fem matcherna.

Målgörare för FC United var Jenna Tunkkari.

SJK-j har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan FC United har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Med två omgångar kvar är SJK-j på tredje plats i tabellen, medan FC United är på femte plats.

Nästa motstånd för SJK-j är HauPa. Lagen möts söndag 25 september 14.00 på OmaSp Stadion TN. FC United tar sig an JyPK hemma lördag 24 september 16.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka FC United jagar ny seger mot SJK-j på bortaplan

Avspark

SJK-j tar emot FC United i dag i division 2 damer i fotboll på OmaSp Stadion TN. FC United har en svit på fem matcher med poäng inför mötet med sjätteplacerade SJK-j. SJK-j har fyra matcher i rad utan förlust.

Senast lagen möttes slutade det med seger för FC United på hemmaplan med 4-1.

FC United är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för OTP

Matchen mellan FC United och OTP på FC United 1 N slutade 2-2 (1-1). Ett skönt trendbrott för OTP, även om det inte blev seger. Laget hade före lördagens bortamatch fyra förluster i rad i division 2 damer i fotboll.

FC United startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Alexandra Olusanya slog till, redan i 25:e minuten.

OTP kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, genom Emma Hiukka. Ledningsmålet till 1-2 kom i 90:e minuten, när Sara Haltamo gjorde mål för OTP.

Men FC United hann ändå med ett kvitteringsmål. Alexandra Olusanya gjorde det i 90:e minuten ännu en gång. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

FC United har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan OTP har en oavgjord och fyra förluster. Det här var FC Uniteds fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är FC United på tredje plats i tabellen, medan OTP är på sjunde plats.

I nästa match möter FC United SJK-j borta på söndag 18 september 14.00. OTP möter VIFK II lördag 17 september 14.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

OTP med fyra raka förluster i bagaget möter FC United

Avspark

OTP är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 2 damer i fotboll, och skulle behöva ta poäng mot tredjeplacerade FC United borta på FC United 1 N. Inför matchen har bortalaget fyra raka förluster. FC United har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med sjundeplacerade OTP.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för FC United på bortaplan, 1-0.

OTP är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott när Esse IK tog emot FC United

Hemmalaget Esse IK och FC United tog en poäng var i mötet i division 2 damer i fotboll. Matchen slutade 2-2 (2-2).

Esse IK:s mål gjordes av Amanda Vikström och Oma maali, FC Uniteds av Jonna Mensakov och Alexandra Olusanya.

Esse IK har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan FC United har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Med fyra omgångar kvar är Esse IK på åttonde plats i tabellen, medan FC United är på tredje plats.

Esse IK tar sig an RoPS i nästa match borta lördag 10 september 15.00. FC United möter samma dag 14.00 OTP hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC United i fin form möter Esse IK borta

Avspark

Esse IK tar emot FC United i dag i division 2 damer i fotboll på Bollplan 1 N. FC United har tre matcher i rad utan förlust. Esse IK spelade JyPK senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det med seger för FC United på hemmaplan med 2-0.

FC United har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot OTP och GBK Girls. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Riia Koivisto och Janina Saarenmäki målskyttar när VIFK II föll

VIFK II förlorade bortamatchen mot FC United i division 2 damer i fotboll på lördagen. 4-2 (1-0) slutade matchen.

– United var starka meddetsamma från början och förtjänade segern. VIFK kämpade ända till slutet och det är vi nöjda med, tyckte VIFK II:s tränare Martin Heinrich, efter matchen.

FC United startade matchen bäst och tog ledningen. Alexandra Olusanya slog till, redan i sjätte minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Jonna Mensakov ökade FC Uniteds ledning med knappa kvarten kvar.

Ella Niemi ökade FC Uniteds ledning i 80:e minuten.

Bara två minuter senare var det Riia Koivisto som såg till att VIFK II reducerade till 3-1.

FC United ökade ledningen till 4-1 tre minuter senare genom Isa Uotinen.

Fem minuter senare var det Janina Saarenmäki som såg till att VIFK II reducerade till 4-2. Men mer än så orkade VIFK II inte med.

FC United har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan VIFK II har fem förluster.

Resultatet innebär att FC United ligger kvar på tredje plats och VIFK II på nionde plats i tabellen.

Nästa motstånd för VIFK II är SeMi. Lagen möts lördag 3 september 15.00 på Keskuskenttä N.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC United möter VIFK II i division 2 damer efter 14 dagars vila

Avspark

Matchledigheten är över och VIFK II gästar i dag FC United på FC United 1 N i division 2 damer i fotboll. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot RoPS med 0-3. Det blev seger i den senaste matchen för FC United, 2-1 mot GBK Girls på bortaplan.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för VIFK II, med 3-1.

VIFK II har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på fem försök hittills den här säsongen, mot HauPa. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 2 damer

# Lag S MS P
1 RoPS 17 86 46
2 JyPK 17 19 41
3 SJK-j 17 -6 27
4 HauPa 17 13 26
5 FC United 17 -5 25
6 SeMi 17 -7 24
7 OTP 17 -13 18
8 Esse IK 17 -10 16
9 VIFK II 17 -19 14
10 GBK 17 -58 6

Skytteliga

Jonna Mensakov 9
Alexandra Olusanya 4
Jenna Tunkkari 3
Rebecka Holmbäck 3
Ella Niemi 1
Emma Nilsen 1
Isa Uotinen 1
Moa Boström 1
Oma maali 1
Snellman Hanna Emet- 1